Légszomj. Mi okozhatja?
1-2 napja napközben enyhe légszomjam van. 24 hetes vagyok.
Nem tudom, hogy a terhességgel lehet összefüggésben, vagy csak annyira párás a levegő, hogy terhesség nélkül is jelentkezne?
Eddig problémamentes a terhességem, egyedül a hasam nagyobb az átlagnál, mert nagyon alacsony és vékony testalkatú vagyok, így már most úgy nézek ki, mint egy jóllakott pók.
Elvileg egészséges vagyok, bár frontérzékeny voltam terhesség előtt is, ez kissé romlott. A vérnyomásom néha elég vicces dolgokat csinál, de több orvos is azt mondta, hogy bár kellemetlen, terhesség alatt normális.
Az ivással lehet valami, mert bár sokat ittam, tegnap majdnem megfulladtam a munkahelyemen. 30 fok volt bent (én meg hosszúujjúban, csizmában, ahogy télen szokás...), mert annyira elcseszett az épület fűtésrendszere.
Szemfülesebb kolléganők miniszoknyában és rövidujjúban jöttek dolgozni.
Lehet, hogy megduplázom a folyadékbevitelt, amíg nem fordul hidegebbre az idő. Köszi a tippet!
Köszönöm a válaszod!
Ilyen becsípődés-jellegű dolog is volt egyszer, szív környékére sugárzott, de szerintem nem szívalapú volt. Vagy beragadt levegő, vagy becsípett ideg.
Nagyjából mikor várható, hogy leszáll a méh? Elég rövid a felsőtestem, a magzat pedig teljesen tankönyvi méretű, így abszolút lehetséges, hogy szanaszét nyomja a belső szerveimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!