Tudom, hülyén hangzik, az Elevittel kapcsolatban rossz tapasztalataitok vannak?
Méghogy a vitaminoktól elvetélni! Ekkora butaságot, ki hallott már ilyet?
A vitaminokból építkezik és erősödik az immunrendszer, semmiféle káros hatása nincs a szervezetre, sőt, terhesség nélkül is kimondottan ajánlott a szedésük, nemhogy állapotosan!
Én szedtem az Elevitet, de székrekedésem volt tőle, így váltanom kellett Maternára, ennek kevesebb a vastartalma.
Ha neked semmiféle problémád nincs, akkor szedd csak nyugodtan tovább az orvos utasításainak megfelelően, ne foglalkozz ilyen butaságokkal!
Kellemes babavárást kívánok!
Szia!Én az elejétől kezdve szedem,egyáltalán nem voltam rosszul.Persze lehet alkati kérdés is.Elvetélni tőle biztos nem fogsz, legfeljebb nem bírod (hányás) és veszel egy másfajtát.
37 hetes km
Én is szedtem az Elevitet, de abba kellett hagynom, mert cukros lettem, és azt mondták, hogy ez a vitamin befolyásolja a cukor felszívódását.
Egyébként ismerek egy gyerekorvost, aki szerint az Elevit miatt sárgulnak be nagyon a gyerekek, illetve anyuka májának sem tesz jót. Mivel nem értek hozzá, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Csak azt tudom, hogy én nem ehetem.
(29. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!