Valaki volt úgy, hogy erotikus álmok vagy gondolatok után elkezdett barnázni? 8. HÉT VÉGÉN VOK. Korábban is barnáztam, de doki látott, gyógyszert nem kaptam. Most 2 napig semmi nem volt, ma megint. Erotikus gondolatok után.
Kedves 4. A méhösszehúzódás koraterhességben nem okoz gondot, a vérbőség sem okoz korai magzatvesztést, inkább később okozhat vetélést, koraszülést. Ami pecsételést/vérzést okozhat korai terhességben, az vetélés, méhszájnál lévő hajszálér sérülése (ezt esetleg egy erőteljes közösülés kiválthatja), haematoma. Nagyjából slussz. Ha nagyon akarom, és annyira erős volt az álom, hogy effektív kontrakciót okozott, akkor a meglévő haematoma éppen elkezdhetett ettől vérezni, de az mástól is elkezdett volna, tehát ebben a tekintetben is a haematoma az okozó. Tehát azt hiszem, hogy átgondoltam a választ. Vérbőség (meleg fürdő, orgazmus) nem okoz terhességben problémát, ez urban legend. Patológiás terhességben az orgazmus akár okozhat is, de ha egy álom hatására is okozna (tudod hány olyan álom van, ami orgazmust okoz úgy, hogy fel sem ébredsz rá...?), akkor nagy bajban lennének a veszélyeztetett terhesek.
Szóval szerintem átgondoltam a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!