Mennyire lehet hinni a Jónás módszernek, mármint a baba nemét illetően?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 09:39
1/4 anonim válasza:
szia saját tapasztalatom:
-1.gyerek Jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy lány, 0 rizikófaktorral. Valóság: Fiú lett, meghalt veleszületett születési rendellenességben.
-2. gyerek jónás módszer szerinti "prognózisa", hogy fiú 4-es rizikófaktorral, Valóság: fiú, egészséges.
DE mindkét esetben a fogantatási nap bejött, pedig egyik alkalommal sem esett ovulációra!. tehát szerintem van benne valami, de az mégiscsak egy erős jóslás.
2/4 anonim válasza:
Nekem is bejött! Az első fiú lett, most meg lány lesz a pocaklakóm. Viszont lehet, hogy ez csak véletlen :)
3/4 anonim válasza:
Nekem fiút mondott, és lányom lett.
4/4 anonim válasza:
Nekem elsőre fiút mondott, lányom lett. Másodszorra lányt mondott, fiú lett. Hát! Lehet én vagyok a kivétel!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!