Terhesség 6. Hetében nem árt a terheléses cukormérés?
Egyszeri alkalommal nem árt. Inkább egyszer nézzék meg, mint hogy ne derüljön ki, és nagyobb baj legyen.
Ráadásul ő az orvos, gondolom, ért hozzá.
IR-es vagyok en is, plusz hat a pajzsmirigy alulmukodes is van sajnos. Nekem havonta néztek, hol terhelesessel, hol meg próba reggelivel a cukrot.
Szóval igen, nekem is néztek, a fiam mar ket hónapos, egészséges baba. :) inkább ez, mint a kezeletlen, elszállt cukor, mert az tényleg árt a terhessegnek.
Biztos nem árt, de nem értem mi értelme van. A terheléses vizsgálatnak az a célja, hogy kiderüljön szükség van-e diétára, azt pedig gondolom már eleve tartod. Ha a diéta nem elég az nem a terheléses cukorból derül ki, hanem profilból, amit a diétás étkezés előtt-után néznek.
Igaz én cukorbetegség miatt tartok 180 gr ch diétát, de fel sem merült, hogy terheljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!