Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes kismamik, akik már...

16 hetes kismamik, akik már biztos a babátokat érzitek, hol érzitek mocorogni?

Figyelt kérdés
Kaparászás szerűt meg némi hullámzást én is érzek, legalább is asszem, de ma amikor a szokásos figyelős, hanyattfekvős időben voltam, egyszer csak a hasam közepén, a köldök alatt egy határozottabb hullámmozgást éreztem, aztán mégegy ugyan olyat. Majdnem feljött egészen a köldökig. Hiába figyeltem, utána már semmi ilyet nem éreztem. Lehetett a baba?
2009. dec. 2. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
lent középen...nagyon lent
2009. dec. 2. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább a köldököm alatt szoktam érezni.
2009. dec. 3. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:

:) köszönöm a válaszokat. Nem tudom még eldönteni, hogy a baba-e aki mocorog, vagy csak beképzelem. Ma 2-3x éreztem, hogy a köldök és a "bugyifölött" között mintha dobbant volna a szívem. Mármint mintha ott dobogott volna.

Az a "baj" hogy minden nap másmilyen mozgást vélek felfedezni a hasamban.

2009. dec. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!