Nem lesz még szülés igY?
Ó, az uccsó hónapomban végig voltak jóslók, sőt... Aztán kihúztam a 41. hétig, gondolhatod, már minden bajom volt. És akkor is minden előjel nélkül az amnioscopián derült ki, hogy szivárog a magzatvíz, és így beindították.
Egy biztos: (bocs, ha rosszul vagy már ettől a mondattól, de tényleg így van) EGYBEN BIZTOS NEM MARADTOK!
Kitartás!
Nekem már 16 hónapos a kislányom, de ő minden előjel nélkül született. :)
Egy csütörtöki nap (du. 15 óra fele) mentem orvoshoz, megvizsgált, hétfőre adott beutalót vérvételre, mondta, hogy semmi jele nincs, hogy itt szülés lenne a közeljövőben, beszélt arról is, hogy esetleg be kell majd feküdni a kórházba stb.
Másnap 13:35-kor megszületett a kislányom. :)
Szóval van, hogy semmi előjele. Ja! Első szülés volt.
KITARTÁS!!!!!!!! :)
vasárnapi nap volt aznap reggel még elmentünk vásárolgatni onnan családi ebédre este pedig haza.
Megcsináltam a kicsi ágyát belső sugallatra, elmentem fürödni, rá fél óra múlva elment a magzatvíz és 3,5 óra múlva kezemben volt a bébi.
Ekkor voltam pont 39 hetes, semmi görcs, semmi jósló. Kocsiban kezdődtek a fájások egyből 5 percesekkel. Első szülés volt, remélem a következő is ilyen lesz majd augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!