Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz még szülés igY?

Nem lesz még szülés igY?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete se görcsök se keményedés a ctg sem mutat semmit. Volt igy valaki, akkor minden előjel nélkül jön a szülés.......csak már nagyon türelmetlen vagyok. 39 hetes
2014. jan. 19. 15:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mondhatni piszkosul türelmetlen :)
2014. jan. 19. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:

Ó, az uccsó hónapomban végig voltak jóslók, sőt... Aztán kihúztam a 41. hétig, gondolhatod, már minden bajom volt. És akkor is minden előjel nélkül az amnioscopián derült ki, hogy szivárog a magzatvíz, és így beindították.

Egy biztos: (bocs, ha rosszul vagy már ettől a mondattól, de tényleg így van) EGYBEN BIZTOS NEM MARADTOK!

Kitartás!

2014. jan. 19. 15:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom tudom :) koszonom
2014. jan. 19. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem már 16 hónapos a kislányom, de ő minden előjel nélkül született. :)

Egy csütörtöki nap (du. 15 óra fele) mentem orvoshoz, megvizsgált, hétfőre adott beutalót vérvételre, mondta, hogy semmi jele nincs, hogy itt szülés lenne a közeljövőben, beszélt arról is, hogy esetleg be kell majd feküdni a kórházba stb.

Másnap 13:35-kor megszületett a kislányom. :)

Szóval van, hogy semmi előjele. Ja! Első szülés volt.

KITARTÁS!!!!!!!! :)

2014. jan. 19. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
dokim szerdán, védőnőm csütörtökön mondta, h nem fogok valszeg még szülni. ..rendesen be is tablaztak a jövő hetmet....tegnap megszultem...
2014. jan. 19. 16:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy irtatok. Reménykedem. :) és kitartok ;)
2014. jan. 19. 16:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Gratulálok a babádhoz.
2014. jan. 19. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Amikor 40 hetes voltam, a kiírt időpontban vizsgáltak. Azt mondta az orvos, ebből 3-4 napig még biztos nem lesz baba. Elmentem fodrászhoz, bevásároltam..stb., este kicsit elkezdtem görcsölni. Másnap reggel folytatódott, felhívtam a szülésnőt, azt mondta ráérek még bemenni. De azért 1 óra körül bementem. Elkezdtem tágulni, de azt mondták, ebből éjfél előtt biztos nem lesz baba. Ehhez képet 3-kor burkot repesztettek és 1,5 óra múlva megszületett. Nagyon gyorsan jött. :)
2014. jan. 19. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
40-dik het vegeig nem erdemes varni a szulest, mert csak feleslegesen izgulsz. De amugy igen lehet minden jel nelkul szulni, nekem is penteken a doki bucsuzott, hogy kedden akkor befekszunk, mert mar tulhordtam,szombaton hajnalban meg elfolyt a vizem.
2014. jan. 19. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:

vasárnapi nap volt aznap reggel még elmentünk vásárolgatni onnan családi ebédre este pedig haza.

Megcsináltam a kicsi ágyát belső sugallatra, elmentem fürödni, rá fél óra múlva elment a magzatvíz és 3,5 óra múlva kezemben volt a bébi.

Ekkor voltam pont 39 hetes, semmi görcs, semmi jósló. Kocsiban kezdődtek a fájások egyből 5 percesekkel. Első szülés volt, remélem a következő is ilyen lesz majd augusztusban.

2014. jan. 20. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!