Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik februárra várják a...

Akik februárra várják a kisbabájukat, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én február 20.-ra vagyok kiírva és már péntek óta kicsit furán érzem magam.Gyenge vagyok,mindig csak feküdnék vagy aludnék.A babámat is kicsit lustábbnak érzem.Ti,hogy vagytok?
2014. jan. 19. 13:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
36+3 hetes km vagyok. Én is sokat alszok. A séta már nehézkes kissé, de igyekszem mozogni. Én eddig sok magnéziumot szedtem görcsök miatt, most állok le vele. A babám nekem is lustizik sokat, főleg, ha NST-re kell menni. :-) Sokszor feszegeti viszont a bordáimat. Jóslóim is vannak néha és szépen puhul a méhnyak. Kórházi csomagod összerakva?
2014. jan. 19. 14:51
 2/29 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta az orvosom,hogy puhul a méhnyak.Igazából a fogalmat értem :) csak azt nem tudom ez mennyire játszik közre a szülés időpontjához? A 30. héttől a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva van,de nem hiszem,hogy ez jelent valamit,mert az első terhességemnél is így volt,viszont ott nem puhult 35 hetesen a méhnyak.A kórházi csomagom..hát nem tudom miért történik így-mert szeretek pontos lenni mindenben-,de valahogy félig össze vagyok készülve és ami még hiányzik elég lassan szánom rá magam,hogy beletegyem. :D
2014. jan. 19. 15:06
 3/29 anonim ***** válasza:
szintén február 20-ra vagyok kiírva, de már a terhesség legelejétől úgy érzem, hogy hónap elején kibújik a kishölgy. Utalni semmi nem utal rá, mert méhszáj zárva, nem puhul, a gyerkőc ugyanolyan aktív, nekem sincs semmi bajom. Ma álltam neki a maratoni babaruha mosásnak :D A kórházi csomagomhoz már mindent megvettünk, csak még elrakni nem volt időm :D
2014. jan. 19. 23:18
 4/29 A kérdező kommentje:
Te is kislányt vársz? :D Én is.Igazából az első szülésem a kiírt előtt 2 nappal kezdődött,de akkor nem ebben a városban szültem.Kicsit én is soknak tartom,hogy február 20.-ra van a kiírásom,mert szintén én is úgy érzem,hogy előbb meglesz. :) A babaruha mosás,vasaláson már túl vagyok,de nem is bánom,hiszen már ülve vasalok.Ti mennyit híztatok eddig és hány kilóval kezdtétek?
2014. jan. 20. 08:15
 5/29 anonim ***** válasza:
Én Február 4.-re vagyok kiírva.Multhéten nekem is azt mondták,hogy szépen puhul a méhnyakam,de teljesen zárt vagyok.Kb.2hete olyan erös jóslóim voltak,hogy azt hittem megszületik elöbb a baba. Most 2-3 napja furán érzem magam és nem fáj semmim,a baba sem mozog már annyit,pedig ö igazi kis sajtkukac.Egy kicsit dagad az arcom és a szám is,de ezen kívül sehol egy jósló,ugyhogy nem tudom meddig huzzuk.Kisfiut várok :)
2014. jan. 20. 12:33
 6/29 anonim ***** válasza:

igen igen, kislány (: a vasaláson vacillálok, mert egyrészt gyűlölök vasalni, másrészt nemhiszem, hogy sokkal jobban fertőtlenítődre a ruci a vasalástól, de szerintem tuti fogok, hiszen első gyerek, adjuk azért meg a módját :D nem tudom, hogy van e összefüggés, de ma egész nap olyan hisztis vagyok, mint még soha életemben ezelőtt :D sőt, eddig soha nem is hisztiztem :D Na meg ma elkezdett úgy fájni megint az izmom ott lent, hogy alig bírok menni...valószínűleg most ékelődik be: o Ma voltam az első ctg-n, olyan jó volt hallani a pici szívét (:

Eddig 13 kg-t híztam, és alapból is plusszal kezdtem :/ Viszont, csak pocakra és egy nagyon minimálisat popsira híztam. A hasam az tiszta 'fiús'. Előre, hegyes. Ha az oldalamon nem lett volna alapból semmi plusz, akkor hátulról nem látszana, hogy terhes vagyok, mert a derekam is megmaradt. Persze a doki az mindig rémisztget, hogy figyeljek a súlyomra, mert most aztán olyan toxémiás lehetek, mint a csuda, pedig a vérnyomásom meg minden másom teljesen rendben van: o

Amúgy merre, hol fogsz szülni?

2014. jan. 20. 12:50
 7/29 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös!Már nem sok időd van,akkor!Szinte bármikor jöhet a baba.Neked első babád vagy második?A jóslók azok nálam is szerintem elkezdődtek,bár hiába a második terhességem,nem nagyon tudtam milyen is az a jósló.Az első babámnál nem volt semmi,most meg arra ébredtem éjjel,hogy olyan menstruációs görcseim vannak,hogy nem bírom ki fekve!Neked mikor kezdett el puhulni a méhnyak?
2014. jan. 20. 13:50
 8/29 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os :)Hm...én sokat hisztiztem már a terhességem alatt,leginkább este szoktam mostanában mikor úgy érzem,hogy egy hatalmas kő van a pocim helyén és nem tudok megmozdulni.Neked az izmod fáj "ott lent"?Nekem képzeld olyan visszereim lettek a combnyakamnál meg konkrétan ott lent,hogy már kézzel foghatóan púposodik.Nagyon kellemetlen és estére már alig tudok járni tőle.Én 13,5 kg-ot híztam eddig és 60 kg-mal kezdtem.Nekem még nem szólt senki a súlyom miatt,csak annyit mondott a doki,hogy biztos azért türemkedett konkrétan ott lent is visszér,mert a baba nyomja az egészet.Nekem olyan 32. héttől fejvégű,de hát ez akkor az adott pillanatban van gondolom,hiszen talán 8 hetet folyamatosan a szülésig biztos nem csak úgy tölt.A lényeg,hogy mikor szülni megyünk,akkor legyen fejvégű :D Nekem a vérnyomásom kicsit magas,kaptam rá gyógyszert,amit nem minden nap szedek,mert teljesen elkábít.Amikor úgy érzem,hogy na most magas lehet,akkor beveszem.Én Dombóváron fogok szülni.Te,hol fogsz szülni?
2014. jan. 20. 13:58
 9/29 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Elsö baba.A méhnyakam 26hetesen rövidült 2cm-re.Ma nem vagyok jól.Melegem van,a baba is keveset mozog,kicsit feszült is vagyok miatta,mert amugy nagyon aktív baba. Szerdán hideg front jön,az szerintem mindenkit meg fog viselni.
2014. jan. 20. 17:36
 10/29 anonim ***** válasza:

szerintem az az izmom :D ma óta fáj, de valami iszonyatosan, alig bírok menni, vagyis elindulni, mert pár lépés után jobb a szitu. szerencsére se visszerem, se vizesedés, 'csak' ott lent alakultam át olyan szinten, hogy rettentően örülök, hogy nem látom magam :D

6os (:

2014. jan. 20. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!