12 hetes vagyok,2 napja voltam rákszűrésen. Jól megkínzott a doki, azt mondta, hogy barnázni fogok egy ideig, de nem gond. De mégis mennyi az az "egy ideig"?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 13:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha ez 2 napja történt és azóta nincs semmi, akkor már nem is lesz. Boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
Még most is tart? Akkor tényleg nem volt valami finom!
Én is így jártam, de nekem aznap elmúlt. Csak éppen a leletem nem lett teljesen értékelhető, így meg kellett ismételni. Azóta is a másik orvoshoz járok...
Válts Te is, vagy hívd fel, most mi a teendő!
3/6 anonim válasza:
én is majd 12 hetesen megyek rákszűrésre. Ilyenkor mindenki barnázik? Miért? az egyik barátnőm is nagyon elkezdett vérezni, de azt mondta a doki hogy semmi gond.
4/6 anonim válasza:
2. válaszoló: 14. heti, megismételt rákszűrésnél (másik doki) már egyáltalán nem barnáztam, nem véreztem, szinte észre sem vettem az egész műveletet.
Lehet, függ a dokitól is, mennyire humánus?!
5/6 anonim válasza:
Miért nem hamarabb csinálta meg?
Én szerencsére még babó előtt voltam, úgyhogy nem fogják megismételni.
Ahúgy ha nincsenek görcsid, nem lesz baj.
6/6 anonim válasza:
Az én dokim úgy csinálta, hogy észre sem vettem belőle semmi.Szerintem ilyenkor kell dokit válltani!!!
6 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!