21 hetes vagyok, nem érzem hogy mozogna a babám. Most már ugye mindenképp éreznem kellene?
Szia, én 20 hetesen éreztem először, nem volt buborék, nem volt pillangó-érzés, konkrétan rugott egyet-egyet a manócska. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a bélmozgásokhoz, de valahogy tudtam, hogy ő az. És először reggel történt, szinte hason feküdtem - felhúzott lábbal - és akkor jelzett, gondolom nem volt túl jó neki.
Most 24 hetes, és még mindig csak akkor érzem, ha nyugi van, vagy fekszem, vagy elnyúlok a kanapén, de rá tudok koncentrálni.
Szerinted nálad is régóta kopogtat már :), csak Te nem tudod, hogy ez az.
Drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön! :)
Szia! Én 22 hetesen éreztem először, nem volt semmiféle buborékok meg stb, egész egyszerűen nekiállt rugdosni.
Nagyon féltem, mert mindenki azt mondta, már rég mozognia kéne. Azóta viszont bepótolta az elmaradt mocorgásokat. Szinte egyfolytában érzem.
Szerintem ne aggódj.
Jővő héten biztosan jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!