Nektek volt olyan, hogy 2 alkalommal mondták, hogy fiú és a 3. alkalommal mondták, hogy kislány lesz?
Figyelt kérdés
Tudom, már akkor biztos mikor a kezedben van, de a terhesség alatt mikor mondanak biztosat? 32 hetes ultrahangon? Ekkor már jobban ki van fejlődve a picike.2014. jan. 17. 12:48
1/7 anonim válasza:
Nekünk 22 hetesen 4D-n megmondták, hogy fiú. Egyértelmű volt, mi is láttuk.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a 32 hetes is 4D lesz, akkor ezen már egyértelműen meg tudják mondani? Vagyis mi is egyértelműen fogjuk látni?
2014. jan. 17. 13:00
3/7 anonim válasza:
Nekem már a 15 hetes uh (3d) biztosra mondták...még én is biztosan láttam :)
4/7 anonim válasza:
Nekünk a 25. héten mondták egyértelműen hogy lány az 4D-s ultrahang volt. Előtte sima ultrahangon tippelni sem lehetett annyira takarta magát. A 30. hetin sem látszott. Igazából biztosra lehet mondani korábban is ha úgy fekszik, ha viszont úgy akarja akkor később sem látszik.
5/7 anonim válasza:
Egy ismerősömnek végig 1000% lányt mondtak. Lány nevük volt és mindenük rózsaszín :) Dávid lett. A szülőszobán derült ki, hogy fiú.....
6/7 anonim válasza:
Nekem az utolsó ultrahangig azt mondták, hogy tuti kislány, de nem "tudtam" elhinni. Aztán kiderült, hogy kisfiú és már 4 éves.
Viszont a hugát ma 100%ra lehetett látni, hogy kislány lesz és 21 hetes vagyok :-D
DE nekem is van egy barátnöm, akiknél minden rózsaszin volt, mivel végig kislányt mondtak ... aztán fia született :-D
7/7 anonim válasza:
nekem a baratnomnek is vegig fiut mondtak, 3 kulonbozo orvos, aztan a 39-dik hetben egy elore nem tervezett UH-n a doki lanynak latta, es egy het mulva lanyuk szuletett. En ezek utan 100% nem mertem beleelni magam, es mindenbol univerzalis szinut vettunk. Bar ok a 4D-n eppen nem lattak a nemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!