23 hetes terhes vagyok, és sokszor énekelek, de nincs jó hangom, nem zavarja a babámat?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy megnyugtatja a babát a hald dudorászás stb, én szeretek énekelni, de sajnos nem tudok :) de főzés, takarítás közben észre sem veszem és máris énekelek az énekesnővel együtt akit épp hallgatok...nem zavarja a babát a kappan hangom?vagy inkább haggyam abba?2014. jan. 17. 11:41
11/14 anonim válasza:
A te babádnak a te hangod tetszik, mindegy, hogy mások szerint ez kellemes, vagy kellemetlen. Hallgass bele tőlünk távoli népek dalaiban. Nekünk a hátunkon áll fel a szőrünk egy koreai vagy mongol nótától, de számukra ez a szép. A babád a te hangodat szokja meg és te vagy számára a tökéletes énekes.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, a bunkó megjegyzéseket is...
Nem hinném, hogy akkora baj lenne, ha a legjobbat szeretném a gyermekemnek...
2014. jan. 17. 17:04
13/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de jót nevettem a kérdéseden.:D
Dehogy zavarja, hogy nincs jó hangod. Sőt, nagyon fogja szeretni ha énekelsz neki, amikor megszületik.:) Meg fogja ismerni a hangod és a dallamot is (ha sokszor énekled ugyanazt). Szóval csak hajrá! :)
14/14 szivsza válasza:
de aranyos!!!!!!!!!! dehogy zavarja! énekelj csak hamisan is ha az téged boldoggá tesz. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!