Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti síelnétek 9 hetes terhesen?

Ti síelnétek 9 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam, hogy elmegyek és síelek is, legfeljebb nem száguldozom annyira.

Nagyon kevesen tudják eddig, hogy terhes vagyok, viszont aki tudja mint ki van akadva, hogy, hogy lehetek ennyire felelőtlen.

Én teljesen jól érzem magam, egyelőre nincs hányingerem, egyszer-kétszer volt egy kis émelygésem. Teljesen jól érzem magam.

2014. jan. 16. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Én még soha nem fáztam meg síelés közben, ettől nem félnék, az eséstől viszont még nagyon komoly gyakorlat mellett is. Nekem pár éve volt egy nagyon hasonló balesetem, mint Schumachernek, egy alig látszó szikla megdobott és elszakadt a térdszalagom. Egy ilyen helyzetben terhesen nem tudnak röntgenezni, műteni és sok esetben gyógyszerezni. A balesetem óta már csak sífutók, ami sokkal kevésbé veszélyes, de még azt is kihagytam az idén a terhességem miatt.
2014. jan. 16. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Unokatesóm felesége elment síelni és elvetélt,nem volt még teljesen 3 hónapos terhes...én nem mennék
2014. jan. 16. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Én voltam síelni, viszont én még nagyon az elején voltam. Előtte még soha nem síeltem, céges ajándék út volt, így elmentem. Előtte pár hónapja már próbálkoztunk a babával, de nem gondoltam volna, hogy pont ekkor fog sikerülni. :) Hazaértem a síelésből, egyből vettem is tesztet, ami pozitív lett.
2014. jan. 16. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
12. hét előtt a sárgatest táplálja a babát, sokaknak sárgatest ciszta alakul ki és ha az kidurran, elmegy a terhesség is. A méhlepény csak a 12. hétre alakul ki, onnan kezdve az táplálja. Nem értek annyira hozzá, de szerintem egy ciszta kidurranhat egy eséstől, szóval talán emiatt érdemes vigyázni magunkra már az elejétől fogva.
2014. jan. 17. 00:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Reggel elmentem az orvosomhoz, hogy kikérjem a véleményét.

Ő azt mondta, hogy menjek nyugodtan, még jót is tesz a mozgás egy egészséges terhességnek. Annyit megtett, hogy kiállított egy német és egy francia nyelvű igazolást az állapotomról, hogy ha bármi történne akár csak egy megfázás meg tudjam mutatni az orvosnak.

Amit mondott még, hogy a freestylet nem javasolja (ezzel teljes mértékben egyetértek), viszont a freestylehoz tartozó protektorokat vegyem azért fel. Illetve ne erőltessem túl magam.

Úgyhogy reszkess St. Moritz Jövünk:)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólást.

2014. jan. 17. 08:17
 16/17 FKKTorp ***** válasza:
Vigyázz magatokra! Boldog baba várást!
2014. jan. 17. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a kismama ki se mozduljon otthonról?!

Mert a biztonságos járdán is barmikor történhet valami....

Nem értem ezt a tulaggodos hozzáállást..

2018. jan. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!