Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti síelnétek 9 hetes terhesen?

Ti síelnétek 9 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam, hogy elmegyek és síelek is, legfeljebb nem száguldozom annyira.

Nagyon kevesen tudják eddig, hogy terhes vagyok, viszont aki tudja mint ki van akadva, hogy, hogy lehetek ennyire felelőtlen.

Én teljesen jól érzem magam, egyelőre nincs hányingerem, egyszer-kétszer volt egy kis émelygésem. Teljesen jól érzem magam.

2014. jan. 16. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Nincs vele semmi gond, csak vigyázz, hogy ne sokat ess és öltözz fel rendesen :) Ha emiatt elegy a baba, valószínűleg úgysem maradt volna meg...
2014. jan. 16. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
én elmennék.
2014. jan. 16. 16:30
 3/17 A kérdező kommentje:

A sok eséstől nem félek, mert óvodás korom óta síelek, oktattam is, szóval a biztos tudás megvan:)

Beöltözni meg tuti befogok, mert nagyon fázós vagyok.

Amúgy én úgy gondolom, hogy egy teljesen egészséges terhességnél nem igényli a baba azt, hogy végig feküdjek és pihentessem magam, főleg nem ennyire az elején:)

2014. jan. 16. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem mennék. Csak egyszer kell elesni, hogy baj legyen.
2014. jan. 16. 16:36
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
A 12.hétig azért kell vigyázni, hogy rendesen megtapadjon.
2014. jan. 16. 16:42
 6/17 FKKTorp ***** válasza:
51%

Én is kihagynám inkább. Bármi történhet és nem csak a te hibádból.

Ha úgy döntesz mész, nagyon vigyázz magadra! Boldog baba várást!

2014. jan. 16. 17:53
 7/17 anonim ***** válasza:
51%

Én nem mennék, mert belém már jöttek belém síelés közben, függetlenül attól, hogy egyébként egész héten még csak el sem estem...nah, azt viszont megéreztem :(

Nekem nem érne annyit, a legrizikósabb időszak az első trimeszter, és sosem bocsátanám meg magamnak, ha ezidő alatt történne valami, vagy a sílés alatt vagy akkörül baj lenne. Mindig az lenne bennem, hogy hozzájárulhattam a bajhoz...

De mindenki másként éli meg a terhességét :)

2014. jan. 16. 18:08
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem mennék,mármint a veszélyei miatt. Hiába vagy profi, ha más hibázik...
2014. jan. 16. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:
20%

Hm, hol van leirva, hogy tilos sielni? Erdekelne a link.

En mennek, ha semmi gond nincs, plane, ha oktattal is, pontosan fel tudod merni, mik a hataraid.

En is ovodas korom ota sielek, imadok (a kedvenc sportom), mindket terhessegem ugy jott ki, hogy tavsztol telig, csak ezert maradt ki, amugy mentem volna terhesen is (ahogy sok baratnom is tette).

De ez en vagyok, te tedd amit jonak latsz es kerdezz ra a dokidnal.

2014. jan. 16. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
én nem mennénk, az elesés veszélye miatt és a felfázás/megfázás veszélye miatt. Sielésnél az ember kimelegszik, utána belélegzi a hideg levegőt, nem tudom, én nem kockáztatnék
2014. jan. 16. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!