14hetes kismama vok! Már 2szer gyökérkezelték a héten a fogamat, de ugyan úgy fáj! 1szer kaptam érzéstelenítőt csak! Ez a babának nem okozhat bajt? És ma megint megyek kezelésre, biztos kapok érzéstelenitöt, mert egyébként nem birnám ki!
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 10:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem okoz bajt a babának,ez csak helyi érzéstelenítés.Én is kaptam a fogászaton 24h km
2/6 anonim válasza:
Nem okoz bajt,én is kaptam 2x,nekem is gyökérkezelték.Valószinű,hogy nem találta meg nálad az összes ideget-ezért fáj-mert ugye most nem lehet rtgt használni.
3/6 anonim válasza:
Semmi gond, ne aggódj! Nekem 2 fogam gyökérkezelték egyszerre, 4 alkalommal 7 hetesen! Azt hittem megpusztulok, úgy zsibbadtam meg kiütött a 2 szuri, de a babára nézve nincs gond! Szólj hogy kismami vagy és a doki tudni fogja hogy mit adhat! :)
4/6 anonim válasza:
Az a lényeg,h. tudják, h. babát vársz, mert akkor másfajtát szoktak adni. Egyébként egy kis helyi érzéstelenítéstől semmi probléma nem lesz, el sem jut a babáig.
5/6 anonim válasza:
szia nekem a 11.héten ugy begyulladt a tömött fogam leghátul hogy elösször gyökér kezelni akarta a doki de olyan béna volt hogy 4 érzéstelenitőt adott az inembe mindegyiket 15 perc várakozás követte és akkor se találta el mert mindenhol elzsibbadt csak ott nem.haza küldött egy szájsebészeti beutalóval.egész éjjel nem aludtama fájdalomtól.másnap elmenntem a sebészetre ott elérzéstelenitették mégis óriási kinok közt kirángatták de szilánkosra tört.a lyuk begyógyult de még mindig sorba jönnek ki a szilánkok az inemből.rá egy hétre volt a12 hetes uh minden rendben volt sőt aztmondták ha kell algopyrint is lehet bevenni szóval nincs baj ne izgulj.15 hetes km.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok,aranyosak vtok!!Boldog babavárást nektek is!:-)
2009. dec. 3. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!