Megnéznétek az ultrahangos képemet? Szerintetek az ott egy nuni?
2014. jan. 16. 12:48
21/44 anonim válasza:
szerintem az végig egy köldökzsinor darab amit nézegetünk. Az én kislányom is előszeretettel vette a lábaközé igy csak 22 hetesen tudtuk meg h csajszi.
az a kérdés hogy az orvos e két kép alapján mondta e hogy kislány vagy az egész babamozi ideje alatt látta ő többször is csak a fotózáshoz nem ért. mert akét belinkelt kép alapján nem merném ilyen bizton kimondani hogy biz kislány. Nállunk 2Dn mutatta a 3 vonalat aztmondta az egy punci. És valoban én is annak néztem meg se mutatta 4dben.
22/44 anonim válasza:
amugy nem mondanám 1000re de nekem is lányosabb. csak 80%ban.
23/44 anonim válasza:
Szerintem nuni. Nekem két fiam van (illetve egyikük még pocakban), a combokhoz képest jóval nagyobb volt a fütyi az ultrahangos képeken :)
24/44 anonim válasza:
3 gyereket hordtam már ki,láttam párszor uh képet,de szerintem inkább fiú mint lány,nem tuti,de gyanús nekem.. :) amúgy meg gratulálok,egészséges legyen,a többi részlet kérdés. ;)
25/44 anonim válasza:
26/44 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok.A 2D is megmutatta egyértelműnek látszott hogy kislány 3 kis csíkocska is volt,és az egész babamozi alatt azt mondta hogy kislány többször több szögből megmutatta a kis "nunit"
2014. jan. 16. 14:18
27/44 anonim válasza:
Ha egyértelműen láttad,akkor mi a kérdés? Kiraktál két képet,ami minden,csak nem egyértelmű,de te is úgy láttad és a dokid is azt mondta,hogy kislány.Akkor mi a gond?
28/44 anonim válasza:
Mondjuk en fiunak nezem bar nem ertek hozza.
29/44 anonim válasza:
Igen, ha tényleg egyértelműnek láttad, meg a doki is... Mindegy :) Amúgy nekem első babám lány, teljesen máshogy nézett ki a nunija UH képen. Most kisfiút várok, arra jobban hasonlít ez a kép, de a doki biztos jobban tudja!!!!
30/44 anonim válasza:
Az én lányom a 24 hetesen pontosan ugyan így nézett ki a 4D-en, szóval tuti lány. na meg a doki csak tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!