Megnéznétek az ultrahangos képemet? Szerintetek az ott egy nuni?
2014. jan. 16. 12:48
11/44 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy másikat,mert ez nagyon nem 1000%-os kislány,erősen fiú gyanús.
12/44 anonim válasza:
Akkor miért tőlünk vársz választ? Az orvos csak jobban ért hozzá, mint mi laikusok.
Egyébként ha nem bízol meg az orvosban, akkor menj el egy másikhoz.
13/44 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem meg itt is,mert én nagyon lányt szeretnék és csak egy kis megerősítést vártam h tuti kislány,de mostmár elbizonytalanodtam.Másik dokihoz már nem fogok meni mert nekem ez az egéaz 17ezer forintomba került,legfeljebb kiderül ha megszületik.
2014. jan. 16. 13:17
14/44 FKKTorp válasza:
Én is inkább fiúnak mondanám, de nem vagyok ultrahang szakember.
Amúgy így van, legkésőbb a születéskor kiderül. :)
15/44 anonim válasza:
Ez egy kis legény!:-) tuti, hogy nem kislány!
Szonográfus mellett dolgoztam, így ezt még meg tudom állapítani!
Itt nincsen nuni!:-)!
16/44 anonim válasza:
Pedig az ott herezacskó fütyivel.
17/44 anonim válasza:
Szerintem meg nuni. Ha kuki lenne ott kéne lennie a kukinak is, de a másodikon nincs ott, az elsőn pedig ami ott van, az nem lehet kuki, mert nagyon pici és nem is ott kéne lennie. :D
18/44 anonim válasza:
Én leszek a kisebbség, de szerintem lány. Megduzzadt nagyajkakkal és csiklóval. A három vonal is látszódik. Nos a doki is 1000%ot mondott, csak tud valamit, amit mi nem:)
Hányadik hétben vagy?
19/44 anonim válasza:
Bár most, hogy nézem megint... A fene tudja!
20/44 anonim válasza:
Szerintem kislány igen! Gratula! - azért majd írd meg, ha megszületett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!