Fura érzésem van pisilés végén, gomba?
Furcsa érzésem van pisiléskor. Mikor már majdnem kiürült a hólyagom, valami olyasmi érzésem van, mintha kéne nagyon pisilnem, vagy nem is tudom. Kellemetlen, de nem nevezném fájdalomnak. Mintha felfázásnál éreztem volna ilyet, de nem vagyok szerintem felfázva. Ez már pár napja tart. Most bekentem magam canestennel, hátha gomba. (Bocs a további rászletekért, de jó ideje sötétebbet pisilek-pár hete-és büdös is nagyon, de eddig azt gondoltam, hogy azért érzem így, mert jobb a szaglásom, de most már nem tudom.)
8+2 hetes vagyok.
Menj el urológiára! Ott csinálnak baktérium tenyésztést vizeletből. Nekem akkor szokott ilyen lenni amikor hólyag hurugom van. Ezt nevezzük felfázásnak, de igazából nem az. Ecolli baktérium, lehet pl.antibiotikumtól is ha nem szedsz mellé probiotikumot.
Sajnos csak antibiotikummal kezelhető.
Megpróbálok holnap eljutni orvoshoz. Holnap 1-ig dolgozom, aztán hazajövök és készülök magán uh-ra, kábé 5-6 óra lesz, mire hazaérünk. Így lehet holnap délutánra fog átcsúszni, mert holnap is 1-ig dolgozok. Ma meg suliba kell mennem.
Egyébként lehet páromtól kaptam el. Soha életében nem volt semmi baja és most nagyon csúnyán néz ki, tiszta piros neki, holnap megy korházba vele, mert itt háziorvostól csak 1-2 hét múlvára kap időpontot.
Angliában élünk, itt sajnos más rendszerű az egészségügy, ezert is megyünk minden sürgős esettel korházba és ezért megyek magán uh-ra is, mert itt csak 12 hetesen van (előző terhességem pont a "jó" egészségügy miatt ért véget)
Mindenképpen menj urológiára, mert nagyon hólyaghurut gyanús! Ami nem jó terhesség alatt, mert baktérium okozza, amely a hüvelyt is megfertőzheti (vagy onnan terjedt át).
Mindenképpen kérjél hüvelykenet tenyésztést is egyúttal, meg urulógustól vizelettenyésztést.
És addig is igyál nagyon sok tiszta mentes vizet, az átmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!