Nincs olyanom :-)
Elöl van a lepenyem es mèdg nem nagyon èrzem aggaszt is, pènteken voltam genetikai uhn mindent megfelelõnek talàltak. A 15 hetes 3d màr kiderült hogy fiú most megerõsítettèk. 2 hete fàjt nyilalgatott a hasam meg is ijedtem de mostanra elmúlt ès szerencsère zàrva vagyok ....nàlatok mi a helyzet :-)
Én is 19 hetes vagyok (19+2), de a Vibert letöröltem pár hónapja :D
Itt szívesen beszélgetnék :)
7-es vagyok, nekem is mellső fali a lepény, mondjuk én érzem már a Kisfiamat, de csak azért, mert második baba és már tudom mit kell érezni :)
Sajna az AFP-m kicsit alacsony lett (0,61), úgyhogy 21-én megyünk genetikai tanácsadásra, de szerencsére a kombinált tesztem is jó lett és a 18 hetes ultrahangon sem mutatkozott semmi eltérés, ezért bizakodom :)
Próbáljátok ki esetleg, hogy esztek valami édességet, vagy édes gyümölcsöt, utána lefekszetek bal oldalra és úgy figyeltek, nekem ez be szokott jönni, ha mozgást szeretnék érzékelni :)
Kicsit olyan érzés, mintha valaki buborékokat fújna a hasamban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!