Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki 19 hetes várandós ezen a...

Ki 19 hetes várandós ezen a héten?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én :)
2014. jan. 15. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Èn is :-)
2014. jan. 15. 18:01
 3/17 A kérdező kommentje:
Na csajszik ki akar tapasztalatokat meg minden megosztani? Esetleg viberen dumizhatnank?:-)
2014. jan. 15. 18:13
 4/17 anonim ***** válasza:

Nincs olyanom :-)

Elöl van a lepenyem es mèdg nem nagyon èrzem aggaszt is, pènteken voltam genetikai uhn mindent megfelelõnek talàltak. A 15 hetes 3d màr kiderült hogy fiú most megerõsítettèk. 2 hete fàjt nyilalgatott a hasam meg is ijedtem de mostanra elmúlt ès szerencsère zàrva vagyok ....nàlatok mi a helyzet :-)

2014. jan. 15. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Beszereztem a vibert :-)
2014. jan. 15. 18:33
 6/17 Gyöngyikee ***** válasza:
Én 20+5 hetes vagyok :) remélem nem baj hogy írok,de én is szívesen beszélgetek meg ilyenek :)
2014. jan. 15. 19:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is 19 hetes vagyok (19+2), de a Vibert letöröltem pár hónapja :D

Itt szívesen beszélgetnék :)

2014. jan. 15. 20:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Mègsem működik a viber tabletet nem kezeli, pedig nagyon beszèlgettem volna
2014. jan. 15. 20:19
 9/17 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, nekem is mellső fali a lepény, mondjuk én érzem már a Kisfiamat, de csak azért, mert második baba és már tudom mit kell érezni :)

Sajna az AFP-m kicsit alacsony lett (0,61), úgyhogy 21-én megyünk genetikai tanácsadásra, de szerencsére a kombinált tesztem is jó lett és a 18 hetes ultrahangon sem mutatkozott semmi eltérés, ezért bizakodom :)

Próbáljátok ki esetleg, hogy esztek valami édességet, vagy édes gyümölcsöt, utána lefekszetek bal oldalra és úgy figyeltek, nekem ez be szokott jönni, ha mozgást szeretnék érzékelni :)

Kicsit olyan érzés, mintha valaki buborékokat fújna a hasamban :)

2014. jan. 15. 20:38
 10/17 anonim ***** válasza:
szia! Én ugyan 18 hetes vagyok a héten,de szívesen csatlakoznék beszélgetni:) Nálunk első baba lesz, és 37 múltam, de szerencsére jó lett az integrált teszt , az afp és az ultrahang is, a jelek szerint pedig kisfiú lakik odabent:)
2014. jan. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!