14 hetes terhes vagyok. Tényleg rondák a várandós nők?
A párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, 2 évig próbàlkoztunk a családalapítással, s egy 10 hetesen elvesztett terhesség után végre sikerült, gyermeket várunk. Tegnap megmutattam egy ismerősünk fotóját a páromnak,ami pár nappal a szülése előtt készült róla és néhány utolsó órás kismamával,nagy pocakkal. Erre a párom rámripakodott,hogy "fújjj,vidd innen, nagyon gusztustalan ez a kép! Miért kell ilyen képeket mutogatni, borzasztóan néznek ki!" Erre kérdezem,hogy mi gusztustalan van benne,hiszen babát várnak?! Szerintem szépek! Erre ő : "egy terhes nőben nincs semmi szép!"
Teljesen kikèszültem! Végigbőgtem az éjszakát! Basszus,hiszen hamarosan én is így fogok kinézni!!! S akkor rólam is ez lesz a véleménye??? Óriási gátlásokat ébresztett bennem, ezek után állandóan ez lesz a fejemben, hogy undorodik tőlem...
És ezek után ne járjon azon az agyam,hogy vajon merre keresi a szépet, a vonzó nőt?
Nem gondolom,hogy csak a hormonok miatt borultam ki ennyire, nagyon szíven ütött,hogy az, akit a legjobban szeretek így vélekedik a terhes nőkről,miközben a párja épp a gyermekét hordja, s ráadásul ezt ilyen érzéketlenül közli.
Tényleg gusztustalanok és csúnyák vagyunk?
Változik majd a véleménye, amikor látja és fel is fogja, hogy a növekvő pocakodban az ő gyermeke van, és ezért változik meg a tested.
"egy terhes nőben nincs semmi szép!" - de a gyereke :)
Párom szerint a terhes nő,főleg a vége felé nem szexi, kívánatos stb, de azt mondja szép vagyok és leszek még olyan formában mint voltam, akkor meg újra olyannak lát majd mint előtte, ez egy átmeneti időszak. ami ezzel jár.
Szerintem ne agyalj erre rá, felesleges.
35hkm
Nem tudom mennyi idős a párod, de ez egy éretlen megnyilvánulás....
A terhesség alatt sok változás megy végben egy nőn, testi, lelki. Neki a testivel úgy néz ki gondja van, rondának találja. Az tény, hogy megváltoznak a nők, ki jobban ki kevésbé. Gondolok itt a több kg fölöslegre. De lehet vizesedés, ez az arcon is látszódhat. Én szinte alig híztam, terhességi cukor miatt, de az arcom kicsit püffedtebb lett, gondolom víz miatt, a cicim nagyobb lett és a pocakom is jó nagy :) De sosem mondta a párom, hogy csúnya lennék, sőt a cicim bejött neki :) a hasam a gyereke volt :) Szerintem nem csúnya gusztustalan egy terhes nő a szavaiddal élve.
Ne legyen benned gátlás, ne szállj el a kilókkal, ne zabálj fölöslegesen csokikat stb, az neked sem de a gyereknek sem jó. Így nem fogsz sokat hízni, lehet a párod ettől fél, hogy sok kg-t felszedsz, utána nehéz leadni.
Sajnos sokan nagyon becsíkozódnak, hason, cicin, ezt valami olajjal krémmel lehet hogy el tudod kerülni, vagy kevésbé legyenek.
A másik a szülés, ezek után nem tudom bent akar-e lenni a gyereke születésénél?
Lesznek testi változásaid, egy gyerek kihordása szülése ezzel jár, ez a természetes, ne várja el tőled, hogy úgy nézz ki mint egy fotómodell aki sosem szült. De szerintem a párod is változik, változott testileg az évek alatt pedig nem is szül :)
Én nem vagyok várandós, de voltam, szóval nálam tényleg nem játszanak a hormonok, de ahogy ezt elolvastam, bennem is felment a pumpa!
Tény, hogy vannak dolgok egy nőn, ami úgymond nem lesz előnyére külső tekintetében a terhesség alatt vagy éppen szülés, szoptatás után. DE! Könyörgöm egy kisbaba fejlődik bennünk, ezáltal a testnek is változnia kell, alkalmazkodnia a terhességhez. És azt egyenesen kikérem a te, a magam és az összes létező leendő, jelenlegi és volt kismama nevében, hogy gusztustalan lenne egy kismama!
Ha még ehhez hormonális változásokon is keresztül mentem volna, akkor lehet első felindulásra képen vágtam volna, majd összepakoltam volna a cuccaimat, vagy az övéit és mondtam volna neki, hogy kívül tágasabb, vagy nekem jobb nélküle! Nyilván ez az első felindulás lett volna, itt mindenképpen el kellett volna számolnom 10-ig, hogy ezt ne tegyem meg, de bennem lett volna a helyedben biztos.
Én azt gondolom, hogy a párod érzéketlen, éretlen és ő a gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!