Nyugodjon békében a ma reggel elhunyt kismama, és babája. Lányok ez borzalmas. Elhiszitek? H1N1. Oltsátok be magatokat! Egy 1 hónapos baba anyukája.
Én nem oltattam be magam, és még nem tudtam eldönteni hogy be fogom-e , de az biztos hogy nem jó az ami ebben az országban folyik. Az egyik azt mondja hogy oltassunk, a másik azt mondja hogy ne . Szerintem mindenkinek a saját magánügye az hogy oltat vagy sem. Ezért nem lehet senkit elitélni. Az meg egyenesen az agyamra megy hogy mindenütt csak ezt hallom. Nem szeretek politizálni, és nem is fogok. Mindenkinek szíve joga eldönteni mi a jó magának és a babának. Ha nincsen megfelelően tájékoztatva a lakosság akkor ne várja senki hogy egyértelműen kiállnak az oltás mellett, vagy ellene.
Engem csak az érdekelne, hogy milyen tünetek jelentkezhetnek a kismamán, ha beadatja. Mert erről nem igazán olvasok sehol.
L:22+5 hetes kismami
Idióták vagytok ha beadatjátok ezt a xart magatoknak...
1976 sertésinfluenza...
Egyszer már eljátszották ezt 30 évvel ezelőtt, akkor érdekes módon nem jutott át a "világjárvány" az akkori szögesdrótokon...
Kedves Kismamák! Elkeserítő hogy ilyen sok bántó hangvételű sort kell olvasni, ahelyett, hogy támogatnánk és biztatnánk egy mást ebben a nehéz időszakban. Életünk egyik legszebb időszakát éljük meg, ahogy a picikénk növekszik a pocinkban.Természetes, hogy mindannyian féltjük őt és magunkat is, hiszen a mi testi lelki egészségünk kihat az ő fejlődésére is. Ne bántsuk egy mást azzal, hogy az oltottakat vetéléssel és sérült gyerekek születésével riogatjuk. De azokat sem akik nem oltattak mert így érzik biztonságban magukat és a babájukat.Most komolyan leendő anyukák,hogy lehet ilyeneket mondani egy kismamának!? Nem tudnék tükörbe nézni ha egy kismamát akár oltott akár nem bármi ilyesmivel is riogatnék. Médiából hírek, külföldi infók, szakértők által mondott tények,tájékozott jóakarók mindig voltak és lesznek. Csak abba gondoljatok bele, hogy milyen érzés nap mint nap azon vívódni egy bizonytalan kismaminak, hogy ha beoltatom magam lehet, hogy ettől lesz baja a babámnak, ha meg nem oltatom be magam és pechemre beteg leszek bele is halhatok. Vagy akár mindketten. Mert itt aztán keményen fogalmazott határozott véleményekből egyik oldalon sincs hiány.
Én csak azt kívánom mindenkinek, boldogan teljenek a babavárás napjai, szülessen egészséges kisbabánk és legalább itt ahol magunk között vagyunk ezeken az oldalakon ne legyen sárdobálás.Nem eléggé riogat a média, a közvélemény,az ismerősök a szomszédnéni... stb? Legalább mi leendő anyukák ne tegyük ezt. Tegye mindenki azt amit jónak vagy jobbnak ítél meg ebben a helyzetben.
Lepontozhatnak a véleményezők de én akkor is vállalom a leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!