Nyugodjon békében a ma reggel elhunyt kismama, és babája. Lányok ez borzalmas. Elhiszitek? H1N1. Oltsátok be magatokat! Egy 1 hónapos baba anyukája.
Akkor miért pattognak annyira, hogy szülés után gyorsan oltassa be magát minden kismama, hogy megvédje a babát, aki még nem kaphat oltást??
Hócipőm tele.... :P
Sziasztok!
Most olvasom a külömböző lapokban, hogy a kismamának, idézem"A nőnek csak egy-két napja voltak tünetei a kórházba kerülés előtt, öt nappal később pedig már halott volt. "
Ez abszurdum!
Miért kell ez?
A másik, tegnap elhunyt áldozat egy 24 éves "túlsúlyos" fiatalember!
Tehát itt is volt más bajis, nemcsak a H1N1!
Szégyellem, hogy ebben az országban élek!
Itt a karácsony, nagy a szegénység mindentt, és még halálra ijesztgetik az embereket a félinformációkkal, hazudnak, hogy a vakcinájukat eladhassák!
Ingyen?
Hol?
Az oltás ára 2000 ft körül van a háziorvosnál,3000 az oltópontokon.
Amúgy az a véleményem,egy felelős kormány, ha "tényleg" ekkora baj van, mindenkinek,korra-nemre való tekintet nélkül valóban ingyen adná az oltást!
Másik!
A H1N1-et egy kanadai orvos 2X is elkapta, a második alkalommal jóval súlyosabb lefolyású volt a betegsége!
Ebből pedíg az derül ki, hogy az oltás nem véd!
Mert ha maga a betegség nem termel elég ellenanyagot a szervezetben,akkor az oltás mégúgy se fog!
Ezen érdemes elgondolkodni.
Elolvastam a kommenteket és számomra hihetetlen ,hogy 1 21 éves kismamam és magzata halála sem tud kibillenteni egyes embereket a fúj oltást ne álláspontból?Az meg egyenesen nevetséges,hogy én a "kismama szomszédja vagyok"és én leírom a igazságot és a szegénységbe halt bele nem a 2 oldali vérzéses tüdőgyulladásba!!Én is írhatom,hogy én meg a kismama férje vagyok!!Természetesen nem vagyok az,de leírni bármit
lehet.Olyanok vagytok minta az agy mosottak!Hány embernek kell meghalni,hogy komolyan vegyétek és ne szajkózzátok az idióta ez csak üzlet és hasonló badarságotokat!A megelőzés és a gyógyítás ingyen van?abból nem folyik be pénz?Korlátolt felelőtlen gondolkodás amit még egy fiatal nő halála sem tud kizökkenteni.Természetesen nektek van magyarázatotok!Az oltástól a gyereknek 3 feje nő,a halálos áldozatokat pedig elütötte az autó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!