A legelsö gyerek fiú igaz, hogy az anyára fog hasonlitani? 19+5 hkm
Az én elsőszülötten (is) fiú, de az apósom kiköpött mása :)
19+1 hkm :)
Az én elsö fiam kiköpött apja már az elsö perctöl kezdve. Már 4 éve :-D
most kislányt várunk, remélem, valamiben legalább rám hasonlit majd :-)
Te minden nap írsz ki valami hülyeséget? Különben ennek a kérdésnek a szövegkörnyezetében teljesen felesleges információ, hogy mennyi idős terhes vagy!
A válasz egyébként: nem igaz, természetesen.
az összes ismerősömnek a fia az apjára hasonlít.
én nem is értem ezt, honnan veszik, hogy az anyjukra hasonlítanak a fiúk.
mondjuk igazából 11 éves kor után éri el "végleges" formáját a gyerek, akkori kinézete öregszik már.
de kiskorban szerintem a fiúk inkább az apjuk.
újszülöttnek pedig azért az apjukra hasonlítanak, mert ez a biológia csodája, hogy segítse az apák kötődését. (ne arra gondoljatok, hogy most az apa ott könnyezik a gyermeke születésekor, meg fürdeti, altatja, hanem arra, hogy 100 éve az "ember" minden szombaton elverte az asszonyt, azt' a kölköknek is kiosztott 1-2 pofont, ha úgy tartotta kedve...) :) :)
hetes, csak vicceskedni akartam :)
féltem, nem érti valaki, hogy mit jelent az, hogy az apa kötödéséhez kell, hogy az újszülött rá hasonlítson. (mert hogy már természetes sokaknak, hogy az apa kötődik)
mind1, hülye egy humorom van, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!