Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A legelsö gyerek fiú igaz,...

A legelsö gyerek fiú igaz, hogy az anyára fog hasonlitani? 19+5 hkm

Figyelt kérdés

2014. jan. 14. 21:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az én elsőszülötten (is) fiú, de az apósom kiköpött mása :)

19+1 hkm :)

2014. jan. 14. 21:33
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Az én elsö fiam kiköpött apja már az elsö perctöl kezdve. Már 4 éve :-D

most kislányt várunk, remélem, valamiben legalább rám hasonlit majd :-)

2014. jan. 14. 21:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :) Kisfiam van, egy az egyben az apja mása :)16+4 hetes
2014. jan. 14. 21:37
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

Te minden nap írsz ki valami hülyeséget? Különben ennek a kérdésnek a szövegkörnyezetében teljesen felesleges információ, hogy mennyi idős terhes vagy!

A válasz egyébként: nem igaz, természetesen.

2014. jan. 14. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Ez tényleg folyton ide írogatja a butaságokat :))
2014. jan. 14. 21:44
 6/17 anonim ***** válasza:
38%

az összes ismerősömnek a fia az apjára hasonlít.

én nem is értem ezt, honnan veszik, hogy az anyjukra hasonlítanak a fiúk.

mondjuk igazából 11 éves kor után éri el "végleges" formáját a gyerek, akkori kinézete öregszik már.

de kiskorban szerintem a fiúk inkább az apjuk.

újszülöttnek pedig azért az apjukra hasonlítanak, mert ez a biológia csodája, hogy segítse az apák kötődését. (ne arra gondoljatok, hogy most az apa ott könnyezik a gyermeke születésekor, meg fürdeti, altatja, hanem arra, hogy 100 éve az "ember" minden szombaton elverte az asszonyt, azt' a kölköknek is kiosztott 1-2 pofont, ha úgy tartotta kedve...) :) :)

2014. jan. 14. 22:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Te utolsó ez a 100 éves hülyeség melyik családban volt, a tiédben: Hogy jön ez ide??
2014. jan. 14. 22:27
 8/17 anonim ***** válasza:
ezt én is hallottam már de szerintem se igaz. Ez olyan mint az h a lányok apásak a fiúk anyások. én sosen voltam apás. a lábyom is anyás :))
2014. jan. 14. 22:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Férjemnek van egy lánya, ő tiszta apja, a haja, a szeme, az orra. Nekünk van egy közös kisfiúnk, ő tiszta én vagyok. Egymás mellé tettem az én gyerek kori képemet és most a fiam képét és mintha ikreket látna az ember :D
2014. jan. 14. 22:49
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

hetes, csak vicceskedni akartam :)

féltem, nem érti valaki, hogy mit jelent az, hogy az apa kötödéséhez kell, hogy az újszülött rá hasonlítson. (mert hogy már természetes sokaknak, hogy az apa kötődik)

mind1, hülye egy humorom van, az biztos :)

2014. jan. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!