Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor eszel egy nap terhess...

Hányszor eszel egy nap terhesség alatt? és mit?

Figyelt kérdés
Napi 5 étkezés, tej? gyümölcs? zöldség? ahogy a nagykönyvben meg van írva?
2014. jan. 14. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivan???

Ugyanúgy eszek, mint terhesség előtt, csak most jobban kívánom a gyümölcsöket, meg több vizet iszok.

2014. jan. 14. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Reggel max 1 szelet pirított rozskenyér zöldséggel, sajttal és felvágottal.

Napközben ebédre leginkább salit eszem a melóhelyen. Kellene húst enni állítólag minden nap, de én képtelen vagyok rá.

Délután még eszem otthon gyümölcsöt és este egy kevéske vacsit.

Ennyi.

2014. jan. 14. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze tudnék folyamatosan enni, de most jobban odafigyelek, az első és második gyerekemnél 24 kg-ot híztam.

Most még csak 7 kg-nál tartok, de néha úgy érzem, hogy éhezek :(

2014. jan. 14. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:

én gyomorégős vagyok emiatt bizonyos dolgokat abszolút nem kívánok :(

egy átlag napom:

reggelire két nagy szelet félbarna kenyér (pirítva), felvágottal, és mivel tél van és a bolti génkezelt zöldségben nem nagyon bízom, max hagymát, fokhagymát, esetleg paprikát teszek rá.

10 órai: gyümölcs (alma, körte, banán - ha nagyon égek, háztartási keksz)

ebéd: főzelék, vagy tészta étel, vagy hús körettel tehát semmi extra

uzsonna: gyümölcs (én min. kétszer eszek gyümölcsöt mivel zöldséget nem nagyon eszek)

vacsora ugyanaz mint reggel, de megiszok mellé egy jó nagy pohár tejet a gyomorégés miatt. Ha nem elég a vacsora akkor szoktam magvas műzlit tenni a tejbe.

Éjjel :) - háztartási keksz vagy nagy ritkán egy mini kenyér

2014. jan. 14. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy eszek mindent mint a terhességem előtt.

Szóval semmiből sem eszek kevesebbet vagy többet. Esetleg az innivaló terén folyamatosan narancslevet kell vennem, mert azt kívánom.

17 hkm

2014. jan. 14. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Egyébként nem számolom hányszor eszek. A napi 3 megvan a többi pedig csak ilyen eszegetés csak. A kanál vagy villa valami

2014. jan. 14. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindent eszek,ami jól esik,ugyanúgy mint terhességem előtt.Reggel mindig nagyon éhes vagyok,úgyhogy kiadós a reggelim,nekem kevés egy pirítós. :) Rendesen ebédelek,délután is bekapok valamit,meg este is,szóval eszegetek rendesen.Ja,és több vizet iszok,szénsavas löttyöket nem.De szerencsés alkat vagyok,mert nem vagyok hízékony,az első terhesség után szerettem volna ha marad rajtam plusz 3-4 kg,de minden lement.Most 6 kg-nál tartok.

23hkm

2014. jan. 14. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Hányinger és társai miatt nem tudok enni csak 10 körül leghamarabb.Az első 3 hónapban nem volt gond,de mostanában...

Én elég rossz evő vagyok alapjáraton,reggelire,ami inkább tízórai müzli tejjel(az meg is marad) vagy 1-2 zsömle,közben beveszem a vitaminokat.Ebédet délután 2 körül eszek,akkor még van időm is.Általában valami rakott káposzta,rakott krumpli vagy ilyesmi,egytálételeket.Utána mandarin vagy narancs.Délután nincs időm enni,max egy alma.Este érek haza 9 körül,akkor még 2 almát megeszek vagy valami gyümölcsöt.Húst nagyon keveset eszek,leginkább csirkemell,sertéscomb.Inkább sajtot vagy tejet.Kenyeret hanyagolom,nem kellenek a plusz kilók.(diétáznom is kell majd biztosan,mert 5 kg plusszal kezdtem és nem nádszál alkattal)

2014. jan. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!