Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggòdòs kismama...

Aggòdòs kismama kérdés? Elolvasnátok és aki tud válaszolna?

Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok. Kb 6.héttől émelygek és van erős hànyingerem gyakorlatilag egész nap de este a legrosszabb...hànyni csak egyszer hànytam de öklendezem rendesen. Enni alig tudok fogytam is picit.A kérdésem h igy a 10. hétre picit enyhültek a tünetek mar nincs olyan erős hànyinger és nem egyfolytàban...a cicim sem feszül annyira màr és nem is nőtt meg! pedig annyi ilyet olvastam hogy nőni fog és nem is barnult be...2 het múlva kell mennem Uh.ra a 12. hetire.Nem baj h csökkentek a tünetek??nektek mikor kezdett el??
2014. jan. 13. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma vagyok 11 hetes, és kb. nekem is a 10. hét körül szűntek meg a tüneteim..lehet már picit korábban. Hányingerem elmúlt, ami megmaradt az a puffadás, a mellérzékenység, gyakori pisilés. Mellem nekem sem nőtt, pedig azt nem bánnám. :) Gyakran vagyok éhes, 2 óránként kell ennem legalább pár falatot, sokat viszont nem tudok egyszerre enni, nem igazán kívánok semmilyen ételt, csak éhes vagyok!
2014. jan. 14. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ha végre csökken a rosszullét. Elvileg a 12.hét után meg is fog szünni végre.

a cici barnulás pedig még ráér. Én most vagyok a 22.héten és most kezd csak barnább lenni a bimbóudvarom.

2014. jan. 14. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!