Aggòdòs kismama kérdés? Elolvasnátok és aki tud válaszolna?
Az sem jelent rosszat, ha hirtelen megszűnnek, nagyon sok kismama meséli általában 10-12 hét környékén, hogy egyik napról a másikra, mintha elvágták volna...
De nekem is így volt, mint neked, 10. hét környékén úgy éreztem, hogy lassan múlóban van (előtte pont úgy volt, mint írtad, egész napos rosszullét, este rosszabb, csak párszor hánytam, és én fogytam is rendesen, mert ételt sem kívántam nagyon), de csak kitartott a 14. hétig! Akkor szűnt meg végleg, épp időszerű volt már :)
a tünetek nem egyformák mindenkinél. a mell sem feltétlen nő meg. és nem is fog mindig feszülni.
valakinek elmúlik a rosszul lét,és valakinél egész terhességet végig szenvedik.
szóval ne aggódj.
elso terhessegem vegig hanytam.minden bajom volt ami csak lehetett
Masodik babanal egyszer hanytam enye emelygeseim voltam
Azonom nemu gyerekeim vannak :)
Alig volt tünetem de az is elmult a 10-12.hétre. a cicim szakaszosan nött me és nő most is. előszőr a legelején fájt egy pár hétig aztán a 16. hét körül ,20hetesen új melltartó kellett majd most 30 hetesen megint másik. A barnulás is folyamatos volt kb a 16-18 héten vettem észre hogy kicsit sötétedett meg mostanaban de nem olyan barna mint a képeken a neten. Nekem inkabb pirosabb lett. Meglatjuk a végén mijen lesz. Ne aggodj, ezek nem mindenkinél ugyanugy vannak. Boldog babavárást.
31hkm
Nem kell aggódnod! :) Én most vagyok 19 hetes. Nekem már az elején semmi hányás sem volt, semmi émelygés! Egyedül a mellem fájt az első 12 hétben. És nőtt is egy kicsit a cicim! Aztán a 12 hét után ez is elmúlt szépen. Most jelenleg annyi a tünetem, hogy nagyon sokat kell pisilni járnom! :)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!