Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggòdòs kismama...

Aggòdòs kismama kérdés? Elolvasnátok és aki tud válaszolna?

Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok. Kb 6.héttől émelygek és van erős hànyingerem gyakorlatilag egész nap de este a legrosszabb...hànyni csak egyszer hànytam de öklendezem rendesen. Enni alig tudok fogytam is picit.A kérdésem h igy a 10. hétre picit enyhültek a tünetek mar nincs olyan erős hànyinger és nem egyfolytàban...a cicim sem feszül annyira màr és nem is nőtt meg! pedig annyi ilyet olvastam hogy nőni fog és nem is barnult be...2 het múlva kell mennem Uh.ra a 12. hetire.Nem baj h csökkentek a tünetek??nektek mikor kezdett el??
2014. jan. 13. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, problémát inkább az jelent, ha a tünetek hirtelen megszűnnek, nem az, ha csökkennek. A cicim nekem is csak később nőtt meg.
2014. jan. 13. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok először is!!:) Én is 10 hetes vagyok és nekem is 2 hét múlva lesz az uh. Nekem semmilyen tünetem nem volt. Nem hánytam nem émelyegtem egyedül a mellem fáj csak de az is hol kevésbé hol nagyon. Ezek a tünetek jönnek mennek nem mindenkinek fáj a melle és nő meg az elején.Szóval nyugodj meg nem lesz baj csak pozitívan!!:) A.
2014. jan. 13. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Az sem jelent rosszat, ha hirtelen megszűnnek, nagyon sok kismama meséli általában 10-12 hét környékén, hogy egyik napról a másikra, mintha elvágták volna...

De nekem is így volt, mint neked, 10. hét környékén úgy éreztem, hogy lassan múlóban van (előtte pont úgy volt, mint írtad, egész napos rosszullét, este rosszabb, csak párszor hánytam, és én fogytam is rendesen, mert ételt sem kívántam nagyon), de csak kitartott a 14. hétig! Akkor szűnt meg végleg, épp időszerű volt már :)

2014. jan. 13. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:

a tünetek nem egyformák mindenkinél. a mell sem feltétlen nő meg. és nem is fog mindig feszülni.

valakinek elmúlik a rosszul lét,és valakinél egész terhességet végig szenvedik.

szóval ne aggódj.

2014. jan. 13. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes vagyok, de eddig semmi tünetem nem volt se hányinger se semmi. A melle fájt kb az első 6 hétbe picit, de ennyi. Picit nőtt is, de az is "visszament".:)
2014. jan. 13. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. 10 hetesen multak el a tunetek,de a 12. heti uh-on minden rendben volt :)
2014. jan. 13. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:

elso terhessegem vegig hanytam.minden bajom volt ami csak lehetett

Masodik babanal egyszer hanytam enye emelygeseim voltam

Azonom nemu gyerekeim vannak :)

2014. jan. 13. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok a 10 hétben, eddig nekem is szörnyű napjaim voltak. Én például nem reggel voltam rosszul hanem inkább délután. Hányni nem hánytam, de folyamatosan szédültem és émelyegtem. Tegnap volt az első napom ami hányinger nélkül telt. Én 21-én megyek orvoshoz ott lesz uh, már nagyon várom!
2014. jan. 14. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Alig volt tünetem de az is elmult a 10-12.hétre. a cicim szakaszosan nött me és nő most is. előszőr a legelején fájt egy pár hétig aztán a 16. hét körül ,20hetesen új melltartó kellett majd most 30 hetesen megint másik. A barnulás is folyamatos volt kb a 16-18 héten vettem észre hogy kicsit sötétedett meg mostanaban de nem olyan barna mint a képeken a neten. Nekem inkabb pirosabb lett. Meglatjuk a végén mijen lesz. Ne aggodj, ezek nem mindenkinél ugyanugy vannak. Boldog babavárást.

31hkm

2014. jan. 14. 09:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod! :) Én most vagyok 19 hetes. Nekem már az elején semmi hányás sem volt, semmi émelygés! Egyedül a mellem fájt az első 12 hétben. És nőtt is egy kicsit a cicim! Aztán a 12 hét után ez is elmúlt szépen. Most jelenleg annyi a tünetem, hogy nagyon sokat kell pisilni járnom! :)

Boldog babavárást! :)

2014. jan. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!