6+1 vagyok ma. Voltam ultrahangon, ket petezsak, szabalyosak, de az egyik ures?
Figyelt kérdés
az egyik petezsakban elo embrio,4.7 mm szivmukodessel.A masik petezsak ugyanakkora,szabalyos,de teljesen ures.Lehet meg abban baba?vagy eselytelen?Huvelyi ultrahang volt,es angliaban ahol magasrol leszarnak mindent.Volt mar vki ugy hogy ket baba lett ilyen estben?Koszonom szepen2014. jan. 13. 16:56
1/3 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem lesz, de olyat nem lehet mondani, hogy 100%. Itt kontroll uh lenne max. 2 hét múlva, ott sajnos ki kell várni...
2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt...kepzeld itt megcsak nem is mondta a csaj hogy ketto lett volna,csak rairta a papiromra,es mondta olvassam el...hat ez az orszag...itt szultem 5 eve a fiamat is,de most sem vagyok elegedettebb veluk.
2014. jan. 13. 17:34
3/3 A kérdező kommentje:
az ultrahang maga 5 perc volt,es a szonografus csaj se tudta mi van,utana kerdezte a kolleganojet...nem baj,egy picinek is orulok.
2014. jan. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!