Nem káros a picire nézve, ha esetleg hamarabb beinditják a szülést mint kellene?
Múlthéten szerdára voltam kiírva de nem jött a kislányom.
Azóta mindennap Nstre járok, valamint volt Uh és sima vizsgálat is.
Magzatvizet még nem néztek. ..ma fogják. ( amitől rettenetesen félek. )
Az orvosom azt mondta, hogy csütörtökön meginditja a szülést, mert hogy ilyenkor még egy hetet szoktak várni hátha csak elszámoltunk valamit és akkor telik le.
De azon gondolkodtam, hogy mi van akkor ha még nem is jött el a kislányom megszületésének az ideje?
A becsült súlya 3300gr, elvileg minden rendben van vele (bizom is benne) de valamiért úgy tekintek erre a "beindításra" mint a mumusra.
Nem ártunk neki azzal ha pl egy héttel korábban inditassal "kiszedjük" ?
Első babám. Minden kellemetlenség kijött a terhességem alatt de Soha egyetlen egyszer se keményedett vagy fájt volna a hasam.
Lehet, hogy esetleg velem van a baj? Még mindig semmit sem érzek :-(
Kétségbe vagyok esve ..egyszerre vagyok izgatott, félelemmel teli és kíváncsi. Nem tudom mi a jó és mi nem :-S
Olyan anyukák válaszait /tanácsait/ tapasztalatait várom akik hasonló helyzetben voltak.
Köszönöm.
Ne aggodj,nem artasz vele a babanak es,ha kesobb inditjak,akkor mar lehet nem megfelelo neki a magzatviz.
Az ilyen "osanyakkal" meg ne foglalkoz,akik azt hiszik ok a tokeletes szulok,mert szoptatnak meg termeszetes uton szultek.Nem is ertem,hogy hogy ereztethetnek veled ilyet,hogy a te hibad...
A kicsikem megijedt ettol a beinditastol igy utolso pillanatban elindult magatol erre a vilagra :-)
Köszönöm a valaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!