Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem káros a picire nézve, ha...

Nem káros a picire nézve, ha esetleg hamarabb beinditják a szülést mint kellene?

Figyelt kérdés

Múlthéten szerdára voltam kiírva de nem jött a kislányom.

Azóta mindennap Nstre járok, valamint volt Uh és sima vizsgálat is.

Magzatvizet még nem néztek. ..ma fogják. ( amitől rettenetesen félek. )

Az orvosom azt mondta, hogy csütörtökön meginditja a szülést, mert hogy ilyenkor még egy hetet szoktak várni hátha csak elszámoltunk valamit és akkor telik le.

De azon gondolkodtam, hogy mi van akkor ha még nem is jött el a kislányom megszületésének az ideje?

A becsült súlya 3300gr, elvileg minden rendben van vele (bizom is benne) de valamiért úgy tekintek erre a "beindításra" mint a mumusra.

Nem ártunk neki azzal ha pl egy héttel korábban inditassal "kiszedjük" ?

Első babám. Minden kellemetlenség kijött a terhességem alatt de Soha egyetlen egyszer se keményedett vagy fájt volna a hasam.

Lehet, hogy esetleg velem van a baj? Még mindig semmit sem érzek :-(

Kétségbe vagyok esve ..egyszerre vagyok izgatott, félelemmel teli és kíváncsi. Nem tudom mi a jó és mi nem :-S

Olyan anyukák válaszait /tanácsait/ tapasztalatait várom akik hasonló helyzetben voltak.

Köszönöm.

2014. jan. 13. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is burokrepedztéssel indították a 41. héten. Én örültem neki, hogy legalább tudom mikor babázhatok végre! Teljesen simán, burokrepesztéstől számítva 4 óra alatt megszületett a kisfiam. Úgyhogy ne idegeskedj emiatt, gondolj arra, hogy hamarosan a karodban tarthatod a babádat! :)
2014. jan. 13. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne aggodj,nem artasz vele a babanak es,ha kesobb inditjak,akkor mar lehet nem megfelelo neki a magzatviz.

Az ilyen "osanyakkal" meg ne foglalkoz,akik azt hiszik ok a tokeletes szulok,mert szoptatnak meg termeszetes uton szultek.Nem is ertem,hogy hogy ereztethetnek veled ilyet,hogy a te hibad...

2014. jan. 13. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem korai, nekem 36 hetesen indították nulla fájásom volt....Állítólag keményebb ha oxitocinnal segítenek de a helyedben örülnék.
2014. jan. 13. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Beinditás nem rossz,nem fáj és túlhordás és a koraszülés ami veszélyes. 36.hétől már nem kora szülőtt a baba,tied már rendesen kifejlődőtt,és nem lesz baja
2014. jan. 13. 15:27
 15/16 A kérdező kommentje:

A kicsikem megijedt ettol a beinditastol igy utolso pillanatban elindult magatol erre a vilagra :-)

Köszönöm a valaszokat!!!

2014. jan. 28. 09:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Sok boldogságot, jó egészséget nektek!
2014. jan. 28. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!