A doki Klion kúpot írt fel, ő semmit nem mondotta használatáról, csak anyit, hogy esténként kell egyet felhelyezni. A tájékoztatóra az van írva, hogy a nemi élet nem javaslott, illetve alcohol sem. Tartsuk be?
igen a tájékoztató alapján járj el!A nemi élet a felhelyezés után azért nem jó,mert a kúp kiürülhet..azonkívül, mivel a KLION, KLION-D -t is fertőző hüvelyproblémára adják..ezért a férfi az aktus közben elkaphatja a betegséget..ilyenkor a doki a társnak is szokott felírni, ha vannak tünetei.
Alcohol pedig módosíthatja a gyógyszer hatásátés nem használna, tehát okkal van ráírva a tájékoztatóra!
Azt javaslom használd, hamar szokott segíteni!
Gyógyulj meg!
Sajna én is használtam, de nekem a doki kb. 10 hetesen írta fel, amit elvileg tilos a 12. hétig használni, így én nem is mertem kockáztatni, nemrég kezdtem el, de csak 4-et használtam el, mertnekem a 3. és 4. napon esténként halváény vércsík volt a folyásomba, így abbahagytam. De úgy tűnik használt. Egyébként a bacik, gombák kiűzésére még az élőflórás(!) natúr joghurt is jó, én napi egyet eszem!
Mielőbbi gyógyulást!
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!