Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik nem dolgoztok,...

Kismamák, akik nem dolgoztok, mivel töltitek az időt otthon? Tömeigbe nem ajánlatos most menni, könyvtárnyi könyvet kiolvastam, filmet néztem, takarítottam és nehezen megy az idő. Be fogok fordulni. Társaságfüggő vagyok.

Figyelt kérdés
A bébi fejlődéséről már könyvet írhatnék! Ti hogy viselitek a várakozás hosszú hónapjait?
2009. dec. 1. 14:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én igaz napi 5 órát dolgozom, de déli 1 órától szabad vagyok, így is elég hosszú a nap...Nekem a délutáni alvás elég gyakori, de imádok barkácsolni, vágok, ragasztok, gipszet öntök, aztán kifestem, ha felhalmozódnak az "alkotásaim" elosztogatom elosztogatom a szomszédgyerekeknek

18 km

2009. dec. 3. 13:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meg mit nem adtam volna, ha párom otthon van... terhességem úgy zaljott, hogy reggel 4-kor elment és este 9-kor jött haza... nem is emlékszik rá, milyen volt...

Én dolgoztam 16 hétig, utána pakoltam, mert költöztünk 20 hetesen, akkor element több mint egy hónap az átiratások intézésére, aztán bevéreztem, kórház , aztán izgultunk, hogy kibrjam csak 29 hétig, majd 32 hétig, majd 36 hétig-és akkor már tudtuk, hogy megint költözünk a 39. héten, így izgultunk, hogy mikor hol szülök-ahogy ismertem magam a költözés kellős közepén. de nem , megvárta a drága míg hazaértünk.

Amúgy meg keményedtem nagyon, a szomszéd épületbe meggondoltam, hogy mikor megyek boltba, így otthon ültem, pihentem, takarítottam, főztem, rendezgettem, olvastam, vártam a férjem.

Most visszasírom az első terhességet, egy 17 hós lány mellett már másképp élem meg a terhességet.)

Sokmindent tudnék csinálni, ha nem lenne a lány, apróságok, amire máskor nincs idő, szekrényt átrendezni, cdket rendbe tenni, tapéta csíkot felragasztani, virágot átültetni...

De a terhesség nagyon jó tanulásra is, én tanultam volna, ha lett volna időm. Egy nyelvvizsgára pont elég.

2009. dec. 3. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
nos nálunk ez ugy zajlik!!!este 6óra !!a párom felkell elindul lasan dolgozni mivel ujságot hord peströl minden este megy!!!én megnézem a sorozatokat ez kb 10ig tart aztán jönn az msn ,iwiw,myvip,gyakorikér.....!!ez megy kb 11-1130ig aztán souspark vagy valami más!!aztán pancsi éjfél körül!!alvás!! reggel 9-930kelek vagy otthon van a a férjem vagy lemegyek a bérház másik oldalába barátnömhöz álltalába eggyüt reggelizünk iszok egy enyhe kávét!!majd jön a párom és elmegyünk vásárolni!! hazaérek fözök mosok takaritok aztán megint net tv a párom közbe beszél nekem!! aztán eljön a 12óra a párom a munka után lefekszik mert ügye este 6kor kell mert megy dolgozni én addig storitv-zek megnézem a netet!!alszok néha 2-3órát vagy 1órát minimum !!és megont kezdödöik minden elöröl!! ha esteleg szüleimnél vagyok vidéken akkor 2napot kint töltök náluk igy változatosabb !!de mivel itt ez a h1n1 járvány még a városba se nagyon megyek meg nem is birok!!szóval ennyi!!!30+4hetes vagyok!!köszi
2009. dec. 3. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit szeretnék hozzá füzni hogy tényleg ne menjetek tömegbe ha megtehetitek,mi a férjemmel bele feledkeztünk és a hét elején nyilt egy bevásárlóközpont nálunk és elmentünk,hatalmas tömeg volt,másnaptól 3 napig ágyban voltam,olyan hülést huztam le hogy nem kivánom senkinek sem,ma már jobban vagyok házi praktikákkal átvészeltem,de mikor akartam fel állni estem le a lábamról is.Fogadjátok meg a tanácsomat és ne menjetek tömegbe.Boldog babavárárst kivánok mindenkinek.
2009. dec. 4. 09:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó mennyi lázad volt? Remélem jól vagy már!
2009. dec. 4. 10:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Aki esetleg szeret pókerezni ájanlom a bwin.hu-t vannak tesztjátékok egész jó elfoglaltság:)
2009. dec. 4. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó elötti vagyok 37,7 fok lázam volt,ezt vizes borogatással egy orán belül visszanyomtam 36,5 fokra.
2009. dec. 4. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem ez az első hetem itthon, eddig dolgoztam. Már kimostam a babacuccokat, mindjárt vasalom őket. Holnap pl. a hűtőt fogom kitakarítani, utána az emeletet rendezem. Élvezem, hogy végre van időm, és amúgy is hamar fáradok, szóval lassított tempóban haladok úgyis. Most épp ipari mennyiségben kotok és horgolok. Három nap alatt kotottem a babámnak egy kispulcsit meg egy kissapkát.

32 hetes kismami

2009. dec. 4. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én gépezek,sétálok vagy takarítok.Most ki élem magam a gép előtt,mert ha meg lesz a picikém már nem nagyon lesz időm.Néha nagyon nehezen viselem az itthon létett.Sajnos én nem találtam munkát és így már régóta itthon vagyok.13hetes km
2009. dec. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!