Kismamák, akik nem dolgoztok, mivel töltitek az időt otthon? Tömeigbe nem ajánlatos most menni, könyvtárnyi könyvet kiolvastam, filmet néztem, takarítottam és nehezen megy az idő. Be fogok fordulni. Társaságfüggő vagyok.
Én is nagyon nehezen viseltem az utolsó hónapokat unalom szempontjából.Aztán váratlanul ért, hogy be kellett feküdnöm a kórházba, mert a 38. heti ultrahang szerint kicsi volt a babám. 4 hét idegeskedés várt rám. Végül 3360g és 51 cm megszületett a kislányom természetes úton.Remélem neked ez nem így fog sikerülni. A mai napig mérges vagyok az orvosokra, akik az utolsó édes semmittevő időmet elvették tőlem és a kislányomtól. Akár mi is legyen az unalom is jobb most mint az idegeskedés.Élvezd a nyugalmat békét. Minden jót
8 hetes baba anyukája
Szia!
Én a 12. héttől vagyok itthon, elég pörgős életet éltem előtte.
Leirom általában mit csinálok, hátha sikerül ötletet meríteni vkinek belőle.
Azota tul vagyok 2 költözésen is, bár nem ez volt a legjobb elfoglaltság és lehet vár rám egy harmadik mielott megszületne a babám.(remélem)
Sokat mászkálok a városban, mindig van valami ismeros vagy barát, akivfel mászkálok, vagy a leeendo dédszulokkel sétálgatunk.Apránként vásárolok a babának, minden helyet felkutatok mi hol mennyibe kerül.Most pl. vettünk bútorlapot, az után rohangáltam, még össze kell rakni a szekrényt.Megyek könyvtárba, mindig kihozok vagy 10-12 kismamaujságot.A könyveket már kiolvastam az összeset.Aztán elég sokat mászkálok orvoshoz is, mert máshol van a terhesgondozás, mint a saját doki+ járnom kell mindig vérvételre mert trombozishajlam miatt injektiozom magam.Ha kell vmit venni elmegyek a sparba, coraba, dm-be(tescoba nem járunk).Valakit viszek magammal akivel lehet beszélgetni meg nézelődni.Most a főtéren lesz kirakodóvásár, sztem ott fogok kóborolni.:)
A másik verzió ha itthon vagyok napközben mint ma is.Felkelek 10 körül, kicsit netezek, felnézek ide, megnézem az iwiw-et olvasgatok cikkeket, amit esetleg még nem olvastam, játszok a jojatek.hu-n.Egész nap rise fm-t hallgatok a neten, igy nem érzem magam egyedül és legalább nem az a zene ami a legtöbb rádioban folyik.Nézek vmi viszonylag olcso kaját.Mindig van itthon leves és második, de ha van kedvem csinálok vmi desszertet is.De van hogy a levest 2 napra csinálom, a másodikat is igyekszem, de mivel sogorom is velunk lakik, igy sose tart 1 napnál tovább, mert meloba is azt viszik.
Elmegyek a boltba bevásásrolok, ha jo kedvem van viszem a huskym is.Hazajövök megfőzök.Ha van kedvem tornázok(kállai ildikó: kismamatorna, vagy réka, de neki nem birom a hangját)
Aztán leülök a gép elé vagy játszok a kutyával. Ha van időm gyakorolom a légzéstechnikákat, a relaxációt.A maternet.ro-n vannak jók.
Minden nap rendet rakok, kiporszivozok, ha kell mosás stb..
És már lassan este van fél 7 kor jönnek haza a munkábol.Akkor közös beszélgetés, aztán ok neteznek kicsit én romeltakaritok a konyhában.Utánna zuhany, olvasok egy kicsit.9-10 körüll tv-zek, a reklámok között olvasok, de ez is elég hatékony annyi a reklám....Film közbe olajozom magam hogy ne repedjek annyira, nemsok sikerrel.23-tol megnézem a 2 rész south parkot, azzal zárom a napot.:)
Szívesen olvasnám ti mit csináltok napközben.
Szia!
Kitartás!Ha meglesz a baba nem fogsz unatkozni:-)
Én nagyon szerettem itthon lenni egyedül,igaz én nem vagyok annyira társasági ember.
Sétálj nagyokat a friss levegőn,persze,ha nem esik az eső:-)
Hú de nagyon tetszett a hosszú válaszoló levele! :) És természetesen mindenkié! Rise Fm az nálam is játszik, a jojatek.hu-t el is feledtem, régen munka közben voltam rákattanva. Engem az frusztrál, hogy párom napközben is sokat otthon van, de elvonul tőlem külön, csinálni a dolgát. Így olyan, mintha nem akarna velem lenni. Sokkal jobb lenne, ha dolgozna és 6ig egyedül lennék. No de ez legyen a legkevesebb.
Én is pakolászok minden nap, de furi, hogy nincs meg a napi pörgésem. Így én le vagyok kissé lassulva, nincs lendületem. Netezek, a tv nem köt le, így csak háttérzajként funkcionál, barátnőzök, vásárolgatok, főzögetek, de a hidegben nem lesz kedvem annyit csavarogni. Lehet a végén még varrni is fogok. :)))))
16 hetes vagyok
Én vagyok a hosszu válaszolo!:)
Ha van kedved irj privit, ha van kedved felveszlek msn-re ugyis egész nap azon ülök!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!