Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16hetes terhes vagyok, és az...

16hetes terhes vagyok, és az orvosom nem mondott semmit hogy miket szedjek. Mit kéne szednem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Terhesvitamint. Nekem az orvosom a Femibion 400-at ajánlotta a 13.héttől, állítólag abban minden benne van, és nem kell mellé mást szedni.
2009. dec. 1. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Én Elevitet szedek 3 naponta. (A dokim nem gyógyszerpárti, de megállapodtunk az arany középútban, mert én mindenképpen szerettem volna vitamint, mert nem eszem szerintem elég zöldséget, gyümölcsöt)Szedek mellé halolajat (ez nem gyógyszer) C-vitamint (a vírusok, megfázás... miatt+ állítólag a lábgörcsökre is jó)+ jódot.

Ha elkezd a hasad görcsölgetni, akkor szedhetsz Magne B6-ot (ebből többet kell, mert kis dózisú, vagy Magnesii Citricit(ez nagyobb dózisú)... stb. Az orvosodat mindenképpen kérdezd meg, ne szedj semmit anélkül.

2009. dec. 1. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 16 hetes vagyok.Én elenvitet,béres magnéziumot,szedek napi 1- szemet,illetve vasat napi 2 szemet,de van hogy csak eggyett,sajna székrekedést okoz.Illetve,sok citrom narancs mandarin,remélem megússzom igy a betegséget.
2009. dec. 1. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is Femibion 400-at szedek, állítólag ez a legjobb. Bár ismerőseimtől a többi terhesvitaminról hallottak alapján én is így gondolom. Nincs szorulás, túlzott étvágy...29hetes kismama
2009. dec. 1. 14:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Egy hónapig az elevitet szedtem,de nem tudtam tőle aludni.

Az orvosom meg természetes vitaminokkal foglalkozik és azokat reklámozta,de nagyon drága.

2009. dec. 1. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a terhességtől nem tudtál aludni?Az elevitről nem hallottam még hogy ilyen hatása lenne.
2009. dec. 1. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Rajta van a papirján hogy az érzékenyebbnek arvászavart okoz.Mondtam a védőnőmnek,ő azt mondta hogy a hormonok miatt van,de volt hogy nem szedtem egy darabig és jól aludtam,és utána ami még maradt azt beakartam szedni egy hét után kb. és már az első szem után megint nem tudtam aludni.Ezért is gondoltam hogy attól van.

Az előző terhességemnél gravidát szedtem,attól nem volt bajom,szerintem azt fogok szedni,meg van itthon még Cvitaminim,együtt lehet a kettőt?

2009. dec. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!