Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok és...

16 hetes terhes vagyok és lenne egy elég jó állásajánlat. Régóta szeretnék ilyen munkakörben elhelyezkedni, viszont nem mondhatom el hogy terhes vagyok, ezért büntethetnek?

Figyelt kérdés
Szóval behívtak egy álláshirdetésre, de ha elmondom hogy babát várok tuti nem fognak felvenni. Szeretnék még dolgozni, ha lehet egész végig, de most még mindenképpen, mert nagyon kell a pénz. Tudom, hogy etikátlan ha nem szólok, de sok munkáltató velem is etikátlan volt az évek során, úgyhogy ez a része most nem érdekel. Ami a kérdésem lenne, hogy ha kiderül hogy babát várok ezért elküldhetnek-e, vagy kaphatok-e valami büntetést azért mert elhallgattam?
2014. jan. 12. 00:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A munkaviszonyom megvan, 1,5 éve vagyok egyéni vállalkozó előtte is volt bejelentésem. A gond azzal van, hogy most nagy valószínűséggel vissza kell adjam a vállalkozóimat sajnos a jelenlegi munkám nem tudom folytatni (nem a terhesség miatt). És félek attól, hogy hiába dolgoztam eddig a szülésem időpontjába nem lesz munkahelyem. Még könyvelővel nem beszéltem, de gondolom ha nincs semmi bejelentésem a szülés alatt az gond lehet...:( szóval ez a munka jól jönne, gondolom a próbaidő is munkaviszonynak számít? Nem akarok kicseszni senkivel, de nagyon nem mind1 mennyi támogatást fogok kapni. Egyébként minél hamarabb szeretnék szülés után munkába állni. Még az 1 év is őrülten soknak tűnik otthon..
2014. jan. 12. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
A babának nem lesz sok, neki szüksége van rád...
2014. jan. 13. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!