Hallottátok a hírekbe, hogy meghalt az egyik H1N1-es Kismama?
Figyelt kérdés
Én nagyon félek... :(2009. dec. 1. 11:04
1/9 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsi, most olvasom, hogy már valaki kiírta a kérdést!
2009. dec. 1. 11:06
2/9 anonim válasza:
Istenem hagyjátok már ezt a hülyeséget! Felesleges ezen magatokat idegesíteni!!!! Másba is bele lehet halni, aminek jóval magasabb a kockázata!!! Szülésbe évente sokkal többen meghalnak, akkor most rettegjek???
3/9 anonim válasza:
Igenis rohadtul foglalkoztat a kérdés,mert nem csak rólam van szó!!Bizonytalanságban tartanak minket,az orvosok mossák kezeiket-nem igazán javasolják,közben anyák és magzataik halnak meg.Mindenki csak a @va szövődményeket sorolja,hogy nem vészes,pl kis bőrpir,hőemelkedés,de arról senki sem ugat,hogy mi lesz ha beteg babák születnek az oltás miatt,ugyanis erről nincs adat!!!
4/9 anonim válasza:
11:11-es: Ha téged ennyire idegesít a téma, lépd át a kérdést! És pláne minek válaszolsz?? Ha minket foglalkoztat, miért ne oszthatnánk meg egymással a tapasztalatokat, félelmeket...?
5/9 A kérdező kommentje:
Hát erre az adatra minimum 2-3 évet várni kell...
Én nem terveztem, hogy beoltatom magam,de most...Félek, mert asztmás vagyok, cukros, és minden nap tömegközlekedéssel megyek dolgozni:(
Meg a háziorvosomban se bízok, mert betegen, lázasan és torokfájósan is be akar oltatni, ráadásul egyszerre mind a 2-vel...Én meg időt nyerve mondtam neki, hogy esetleg, ha meggyógyulok visszamegyek oltatni...
2009. dec. 1. 11:33
6/9 anonim válasza:
Teljesen kész lettem a hírtől! Nem akarok nagyon szentimentális lenni de az én világomban egy kismamának védelem alatt kellene állnia. Egyszerűen egy kismamát NEM érhet baj!
7/9 anonim válasza:
Ezer más dolgotól is meghalhat egy kismama, csak abból nem csinálnak szenzációt. Szerintem még kocsibalesetben is többen haltak meg mint így... Oké, hogy terhesek vagytok de azért még próbáljatok meg gondolkozni. Ja és ez nem egy álomvilág, senki nem áll védelem alatt, mindenkinek eshet baja. Most akkor ne menjünk ki a házból sem mert a fejünkre esik egy tégla...
8/9 anonim válasza:
ha csak nem a politika áldozata szegény.... erről ennyit
9/9 anonim válasza:
És hány kismama NEM halt meg? Azzal miért nem foglalkozik senki, csak azzal az egy szemmel, aki igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!