Hallottátok? Meghalt a h1n1 el fertőzött kismama és magzata:-( eddig teljesen elzárkóztam az oltástól, de ez borzasztó és elbizonytalanító!?
Európában minden évben 40.000 ember hal meg influenza miatt. Eddig is aggódtál? Eddig is oltattál?
Ha igen, tedd most is.
Ha eddig nem aggasztott ÉVI 40.000 ember halála, akkor most miért is aggódsz pontosan?
Sziasztok! Nagyon sajnálom a kismamát és a családját. Szomorú hír.
De ettől függetlenül nem oltatok, de ha bizonytalan vagy, oltass. Sajna szövődmény a sima influenzától is kialakulhat, sőt más vírustól is.
Egészséges babavárást!
Még nem hallottam senkitől olyat, hogy sima vírus szövődményeitől többen lélegeztetőre kerültek volna, pedig több egészségügyest is megkérdeztem.Az sem mérvadó, hogy szinte mindenkinek, aki kórházban van, van valami alapbetegsége. Akinek van alapbetegsége és eddig elkapta az influenzát (A,B), hány emberről tudtok, aki emiatt kórházba, sőt lélegeztető gépre került?
tényleg elbizonytalanító a helyzet és állítólag még nem is tetőzött a betegség. Én mindenesetre oltattam, de ez mindenkinek a saját döntése, én azokat is megértem, akik az oltás ellen vannak, sőt félnek tőle. 33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!