Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottátok? Meghalt a h1n1...

Hallottátok? Meghalt a h1n1 el fertőzött kismama és magzata:-( eddig teljesen elzárkóztam az oltástól, de ez borzasztó és elbizonytalanító!?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 10:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Igen, most hallottam. Szerintem sokan vagyunk bizonytalanok. Én még mindig nem oltatok. Nem merek.
2009. dec. 1. 10:06
 2/25 A kérdező kommentje:
Hááát,nagyon nehéz döntés! Én nagyon nem tudom mitévő legyek:-(
2009. dec. 1. 10:07
 3/25 anonim ***** válasza:
76%

Európában minden évben 40.000 ember hal meg influenza miatt. Eddig is aggódtál? Eddig is oltattál?

Ha igen, tedd most is.

Ha eddig nem aggasztott ÉVI 40.000 ember halála, akkor most miért is aggódsz pontosan?

2009. dec. 1. 10:12
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Én őszintén nem értem ezt a félelmet az oltástól, ne haragudj. Mi oltattunk -egész család-, semmi bajunk. Senkinek még csak be sem pirosodott a helye. Nem kell rettegnem! Mostmár csak a tisztaságra kell figyelnem és megússzuk remélhetőleg. Borzalmasak a szövődmények!
2009. dec. 1. 10:12
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Ja, előzőnek: sok-sok ember, sok külföldi közt dolgozunk, eddig is oltattunk.
2009. dec. 1. 10:13
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

Sziasztok! Nagyon sajnálom a kismamát és a családját. Szomorú hír.

De ettől függetlenül nem oltatok, de ha bizonytalan vagy, oltass. Sajna szövődmény a sima influenzától is kialakulhat, sőt más vírustól is.

Egészséges babavárást!

2009. dec. 1. 10:19
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Még nem születtek oltott kismamától babák-erre senki sem gondol?Mi garantálja,hogy a baba nem lesz károsodott?!!!Legszivesebben rohannék oltatni,ez az egy kérdés tart vissza.Ha majd betegen születnek babák,akkor mit mondanak az okosok?Jaj bocsika???
2009. dec. 1. 10:27
 8/25 anonim ***** válasza:
71%
utolsó válaszadó teljesen egyetértek veled!28h km
2009. dec. 1. 10:31
 9/25 anonim ***** válasza:
75%
engem is csak ez tart vissza kedves utolsó,csak a babám érdekel semmi más...nem tudom mit tegyek,még az orvosok is lebeszélnek az oltásról...
2009. dec. 1. 10:33
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

Még nem hallottam senkitől olyat, hogy sima vírus szövődményeitől többen lélegeztetőre kerültek volna, pedig több egészségügyest is megkérdeztem.Az sem mérvadó, hogy szinte mindenkinek, aki kórházban van, van valami alapbetegsége. Akinek van alapbetegsége és eddig elkapta az influenzát (A,B), hány emberről tudtok, aki emiatt kórházba, sőt lélegeztető gépre került?

tényleg elbizonytalanító a helyzet és állítólag még nem is tetőzött a betegség. Én mindenesetre oltattam, de ez mindenkinek a saját döntése, én azokat is megértem, akik az oltás ellen vannak, sőt félnek tőle. 33 hetes kismami

2009. dec. 1. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!