Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottátok? Meghalt a h1n1...

Hallottátok? Meghalt a h1n1 el fertőzött kismama és magzata:-( eddig teljesen elzárkóztam az oltástól, de ez borzasztó és elbizonytalanító!?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 10:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
10:33-as: engem egyik orvos sem beszélt le. Olyan volt, amelyik azt mondta, hogy döntsek én, mert ő nem meri egyik variációt sem javasolni. A szegedi orvosok egyre inkább hajlanak az oltás felé.
2009. dec. 1. 10:37
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
2009. dec. 1. 10:39
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Én nem az oltás szövődményétől félek-kis hőemelkedés stb.,hanem a placentán áthatoló kórokozótól,ami bajt okozhat a magzatnál.Nem tudhatja előre senki,ha megszületik a baba lesz-e baja!!!!Vagy valakinek született már oltás után babája???Tud valaki ilyen esetről?
2009. dec. 1. 10:45
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
én sem hallottam ilyenről de jó lenne hallani!mi is nagyon félünk!
2009. dec. 1. 10:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Basszus, ha most lennék terhes biztos oltatanék.

(amúgy is fogok)

A terhes nőnek sokkal gyengébb az immunrendszere.

2009. dec. 1. 13:20
 16/25 anonim ***** válasza:
2009. dec. 1. 13:40
 17/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom őket és részvétem az egész családnak ez borzasztó!

Amúgy a keresztapám minden évben kórházban kötött ki a sima influenza fertőzés miatt, mellette volt alapbetegsége. Egyik évben hajszálon függött az élete, de minden évben nagyon beteg volt.

Én ugyan nem vagyok kismama, de van egy 19 hónapos lányom, és már kivagyok ettől az egésztől. Fogalmam sincs mit tegyek, a gyerekorvos -akiben eddig soha nem rendült meg a bizalmam és tökéletes, jó orvosnak tartom- nem ajánlja, védőnő nem ajánlja, a körzeti orvos azonnal oltana, egyik nap ezt hallom, a másik nap azt. Kész káosz van a fejemben, és lakásfogságra ítéltem magunkat, csak az udvarra megyünk.

2009. dec. 1. 14:54
 18/25 anonim ***** válasza:
49%
jaj de tévednek azok akik azt hiszik hogy tuti bisztonságban vannak az oltás miatt!honnan veszed ilyen bisztosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!multkor mondták a tv ben hogy oltatta magát pár hónap mulva elkapta a h1n1 et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 1. 19:13
 19/25 anonim ***** válasza:
én arra lennék csak kíváncsi hogy akik ezt az oltást gyártották beadatatták e a családjuknak!!!!!!!!!
2009. dec. 1. 19:20
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a gyártók ezt nem adatták be, hanem a külföldit, amit a kormány is megkapott. Mert igen, csak a "pórnépnek" jár a magyar oltás, a "nagyok" a küföldi jobbat kapják.
2009. dec. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!