Fugg a baba sulya a mama etvagyatol?
Figyelt kérdés
33hetes vagyok es nincs semmi etvagyam a terhesseg alatt.
De a 33het alatt megis nehezebb lettem 7kg-val,lehet az elevittol amit szedek,mert az biztos h.nem az eteltol.az utolso vizsgalaton meg a baba sulya megfelelo volt,de aggodom,h.kicsi sulyal fog szuletni,mivel nagyon keveset eszem,sokkal kevesebett mint terhessegem elott.Fugg ez ettol?
2008. júl. 16. 16:27
1/2 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem, ezen kár aggódnod. A barátnőm összesen 6 kilót hízott, 55 kilóval szült és 3kiló 40 dekás lett a babája. A baba elveszi, ami kell neki. Szép babavárást.
2/2 anonim 

válasza:

Nem, ez független ettől. lehet hatalmas súlynövekedéssel pici babát szülni, és minimálissal óriásbébit. Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!