Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erölködtem egy kicsit a wc-n....

Erölködtem egy kicsit a wc-n. Törlésnél (hüvelyemből) egy csíknyi vér volt látható a folyáson. Ez mitől lehet? Az orvosom valamikor azt mondta, akkor van baj, ha wc-zástől függetlenül jelentkezik vérzés. Higgyek neki? 15 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 00:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor erőlködtem, de sose véreztem!!

Én a helyedben bemennék az ügyeletre.

8hetes baba anyukája

2009. dec. 1. 00:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Én se vérzek, azóta voltam wc-n, teljesen átlátszó minden. Volt már rózsaszín a nyákom egy része, van méhszájsebem is, lehet, hogy az zavar be... Nemtudom mi lehet.
2009. dec. 1. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

ha a dokid mondja, nyugi :)

én elég sokszor véreztem terhességem alatt, érzékenyebb vagyok az átlagnál, egy ilyen után simán megpattanhat egy pici ér a hüvelyedben! Figyelgesd, ha bővebb és piros vért látsz, irány a korház!

Boldog bébi várást :)

T:)

2009. dec. 1. 01:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tehát akkor lehet, hogy megpattant egy ér? Én is erre gondolok. Amikor vette le az orvos a rákszűrést, szó szerint ömlött belőlem a vér. Említette a méhszájsebet, plusz azt, hogy a terhesség alatt vannak emberek, akiknek eléggé vérzékeny lesz a méhszájuk, de ettől függetlenül a baba jól van. Nagyon aggódós vagyok, ha rajtam múlna ki se jönnék 9 hónapig a kórházból, csak hogy minden nap rámnézzenek. :S

Remélem tényleg jól van a babám!

2009. dec. 1. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

ha ennyire aggódsz, reggel menj el egy UH-ra.

Nekem volt konkrétan ilyen WC utáni nagyon pici vérzésem, a dokim már röhögött, hogy még hányszor megyek ilyen miatt? Azért az érzékenyebb kismamiknak lazábbnak kell lennie! persze óvatosnak is. Nekem volt méhlepény leválásom és haematómám is, tényleg erős, mensi szerű piros vérzés volt, ezekkel a pitty-pötty pecsételő, barnázós, rózsaszín... nem is foglalkoztam már a végén :) nyugi és vedd egy picit lazábban! amúgy most 40 hetes vagyok, most már úgy vizsgál dokim, hogy folyamtosan vérzek...

T:)

2009. dec. 1. 01:14
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

az van hogy semmilyen verzes nem normalis a terhesseg alatt,nekem is volt es azonnal rohantam a korhazba es 2 het szigoru fekvesre iteltek,amit nem bantam meg mert mar csak napok kerdese es meglesz a kisbabam.

szoval irany a doki inkabb feleslegesen tegy meg egy utat minthogy baj legyen.azt mondjak az elso trimeszterben a legnagyobb az eselye a baba elvesztesenek de sajnos halotta en mar olyat aki 18 hetesen vesztette el a babajat.

2009. dec. 1. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!