Van itt köztetek olyan anyuka akinek mélyen tapadó és elülső volt a placentája?
Nekem az volt a terhességem elején, és amikor a következő uh-ra mentem, addigra már felhúzódott a fundusba. Nagyon sokszor van ilyen, de ahogy nő a méhünk, feljebb húzódik.
Azt szokták javasolni, hogy pihenés, nem szabad erőlködni, cipekedni.
Szia! Nekem is mellső falon tapadt meg, és fedi a méhszájat! Engem nagyon komolyan megijesztett a doki, azt mondta, hogy mindenképpen tartsam be a szabályokat (fent is írták). Ha vérzést tapasztalunk, egyből kórház, azt mondta, hogy nagyon komoly vérzést produkálhat, és a ha a méhfal leválik, akkor perceken belül elvérezhetek. Lelkiismeret, tapasztalt orvos lévén szó, betartok mindent, amit mond.
Neked csak azt tudom tanácsolni, amit nekem is mondott. Ameddig az ultrahang szerint nem múlik el a veszély, addig ne éljetek nemi életet, ne csak 2 hétig! Ez nagyon fontos.
Egyébként én is 16 hetes vagyok. Minden rendben lesz velünk, csak jobban kell figyelnünk magunkra.
További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!