Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek aki a többedik...

Van köztetek aki a többedik terhessége alatt is dohányzott?

Figyelt kérdés

Mennyit, milyet? Nem volt bűntudatod? Hány hétre születtek a babák? Egészségesek lettek? A kórházban rágyújtottál? Mit szóltak? Szoptatás alatt?

Negatív kommentelők, okoskodók legyenek szívesek arrébb lapozni. Köszi

2014. jan. 7. 21:43
 1/5 gelazso ***** válasza:
37%
nem tetszett senkinek. a kicsi elvonási tüneteket mutatott a szüles után és most asztmás és állandóan légúti betegségei vannak. sajnálom.
2014. jan. 7. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Bocsi én nem tartozom a kategóriába, de nálunk a kórházba volt egy kismama, aki éppen, hogy csak szült és már rá is gyújtott. Egyfajta közutálat lett ellene és a háta mögött is összesúgtak. A babának szerintem nem volt baja, de mintha kisebb lett volna a többieknél. Aztán persze, hogy később kiderült-e valami rendellenesség azt nem tudom.
2014. jan. 7. 21:51
 3/5 gelazso ***** válasza:
48%
minden dohányos anyuka gyerekének van a szülés után elvonási tünete. 100 %
2014. jan. 7. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
23%

Az anyukám dohányzott mindhárom terhességes alatt. Mindhárman egészségesek vagyunk, pedig már az 50 körülie vagyunk. A húgom lánya is dohányzik, és az ő három gyereke is egészséges.

Ha olyan nagyon veszélyes lenne a dohányzás, akkor minden 30 feletti ember beteg lenne. Amíg nem volt ilyen dohányzás ellenes kampány, dohányzott a nők többsége. Sőt, otthon is és a munkahelyeken is dohányfüstben voltak.

Ettől függetlenül nem tartom egészségesnek a dohányzást.

2014. jan. 7. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Utálom magam, főleg utólag. Én nap 4 száll cigit szívtam el. Egészséges lett a babám, de megbántam. Hiába semmi baja lekopogom).

Anyu cigizett velem, anno neki napi 10 szálat "engedélyeztek", nekünk SEMMI BAJUNKA NEM lett a tesómmal. De ez nem jelenti azt, hogy másnak ne lenne.

Mikr megszültem, rá a második napon lementem cigizni. 1 szálat szívtam el, de mikor lementem megbántam. Mert azt a időt inkább a babával tölthettem volna.

Tudom, azt kellett volna írnom, hogy úristen mekkora h*lye vagy, hogy tehetsz ilyet, önző vay stb.

De nem érdekelnek ezek a szavazások....

2014. jan. 7. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!