Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhesen kihat a...

26 hetes terhesen kihat a babámra a hosszantartó hasmenés?

Figyelt kérdés
26. hetes ikres terhes vagyok és a hasmenésem elsö napján voltam orvosnál, amikor minden vizsgálat nélkül rávágta a hasmenésemre a doktornö, hogy ez ilyenkor normális. De ennek már 12 napja. Közben romlott a helyzet, mivel fehér vagy átlátszó, kocsonyás állaga lett a székletemnek. 3 napja próbálkozom a szén tablettával és a patikában ajánlott Smecta porral. De amint 3-4óra múlva nem veszem be valamelyiket, már vissza is tér a hasmenés. Ráadásul a gyógyszerektöl a hasmenés elmúlik, de a gyennyes váladék a székletemben, megmaradt. A hasmenés akkor kezdödött mikor egy gyulladáscsökkentöt írt fel a doki, mert nem volt jó a vérképem. Elösször arra fogtam, de a tablettákat már 6 napja nem szedem úgyhogy nem értem mitöl lehet. Sosem volt hasmenésem, ennyi ideig meg pláne. Igazából csak érdekelne hogy volt e valaki rajtam kívül ilyen cipöbe és hogy kezelték a helyzetet? De föként, hogy ez a hosszantartó hasmenés miben hat ki a kicsikre a pocakomba?
2009. nov. 30. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen menj vele orvoshoz (a legjobb egy gastroenterologus volna, neki ez a specialitasa), a hasmenes kiszaradast okoz, ami egyertelmuen nem jo a babaknak es neked sem. Ha tovabbra sem tudjak megallitani a hasmenest, valoszinuleg korhazi kezeles lesz a vege.
2009. nov. 30. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű elpusztította az antibiotikum a bélflórákat, ezért maradhatott meg a hasmenés. Viszont jó hír, hogy az a fehéres az nem genny benne, hanem csak nyák. Keress fel egy orvost, de ne azt aki azt mondta, hogy ez normális, mert az a doki nem normális.
2009. nov. 30. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj vissza egy dokihoz, de addig is vegyél Normaflort, az segíthet. Maga a hasmenés azért nem jó, mert kiszáradhatsz, illetve távoznak belőled a hasznos tápanyagok is felszívódás helyett. Kitartást, és mielőbbi gyógyulást Neked!

2009. nov. 30. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A féléves fiamnak volt ilyen problémája, 2 hónapig voltunk kórházban vele, mire kiderült, hogy a bélflóra ment tönkre. Normaflort szedhetsz, mert az semmit nem befolyásol, sem más gyógyszereket, sem a babádat, viszont jót tesz. Az én fiamnak speciális kórházi bélflóra-javító port adtak, és csak hetek után álltunk át a vény nélkül kaphatóakra. Szerintem is minél hamarabb orvoshoz kell menni, de a babák miatt ne aggódj, igyekezz addig is többet inni, több vitamint enni és nagyon diétázni.
2009. nov. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!