Pihenéstől elmúlik a vérezgetés?
Pihenj sokat, ez valóban nagyon fontos.
Nekem még annyit mondott a dokim - mivel én is véreztem -, hogy szedjek C-vitamint, mert az erősíti a hajszálerek falát, azok ugyanis szeretnek megpattanni. Nekem ez bevált!
Nekem elmúlt. Többször előfordult 6-10 hét között, mindig voltam dokinál, nem kaptam rá én sem semmit. De érdekes módon mindig azokon a napokon volt, amikor dolgoztam, amikor otthon pihentem mert szabit vettem ki, vagy hétvége volt, akkor nem...
Remélem nálad is minden rendben lesz. Egyébként vérömleny volt valószínüleg, talán a beágyazódáskor keletkezett, és ez kiürült. Több orvosnál is jártam, szám szerint 4-nél. Ebből csak egy akart gyógyszert írni rá, az egyik azt mondta, szedjek rutascorbint (csökkenti a vérzést, ha erek elpattanása okozza), a másik kettő szerint gyakori, az uh-n nem láttak eltérést, úgyhogy nyugtattak. Ez egyik egy vidéki magándoki volt, akihez régebben jártam, csak elköltöztünk. De nála voltam végül, és ő azt mondta, hogy valószínűleg egy vérömleny keletkezett beágyazódásnál és az ürül ki, és jó is hogy kiürül, mert ha ott maradna, akkor nem tudna rendesen megtapadni a pici, és ledobná... De szerinte nem kell rá szedni semmit, mert úgyis mindent vagy semmit elv működik ezekben a hetekben, és nagyrészt csak placebo miatt írnak gyógyszert...
Jah, aki sztk doki akart valamit írni rá, mikor megkérdeztem, hogy milyen hormon ez, nem okozhat-e baj a babánál, összegyűrte a papírt, és kidobta a kukába, hogy jó, akkor nem ír semmit, el lehet menni... Nagyon jól esett :(
De gondolom Utrogestan lett volna...
Nah mindegy, szóval pihenj sokat, ha te sem kaptál semmit, remélem minden rendben lesz nálatok is! :)
Hát lehet egyébként, hogy a rutascorbin is a c-vitamin tartalom miatt segít, bár 50 mg aszkorbinsavat tartalmaz, az napi 150 mg, ez egyébként halottnak a puszi :)
Szerintem ártani nem fog, mert sokaknak ajánlják, de inkább beszéld meg a dokiddal...
A C vitamin leírásában az áll, hogy napi 500mg-nál többet nem szabad szedni terhesen.
Orvossal mindenképp konzultálj, ha ennél többet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!