Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesek voltatok, amikor...

Hány hetesek voltatok, amikor abbahagytátok a munkát?

Figyelt kérdés
Én 25 hetes vagyok, és már nagyon nehezen bírom:(De végig szeretnék dolgozni, legalábbis kb a 38.hétig.
2009. nov. 30. 19:55
1 2 3
 11/21 Nikcsi ***** válasza:

Elso babaval 30 hetes koromig, most a masodikkal par hettel tovabb tervezem, de lehet hogy nemsokara besztrajkolok. :)

29 hetes

2009. nov. 30. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
4+2 hetes. Nagyon hiányzik. :( De mindennél fontosabb a baba egészsége!
2009. nov. 30. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:

augusztus 19re voltam kiirva, 20án még dolgoztam, vagyis inkább átadtam a munkám és 21én elment a magzatviz :-)

Mondjuk én nem Magyarországon élek, itt nem irnak ki táppénzre olyan "egyszerüen" :-(

2009. nov. 30. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:

ha nem lesz semmi bajunk, az utolsó 3 hetet fogom itthon tölteni, de ha bármi közbejön, nem fogok gondolkodni, itthon maradok!!

19+0

2009. nov. 30. 21:36
 15/21 anonim ***** válasza:

en 23 hetes koromig, irodai munka, de mar minden bajom volt, napi 80 km autozas, 12 ora tavol az otthontol, kemenyedett is a pocim, faradtsag stb...

megbeszeltem a dokival es kiirt veszelyeztetettnek.

kulfoldon elek, nalunk csak a 7. betoltott honap utan jarna es a baba szuletese utani 3 honapig, aztan nuku!

ugyhogy szerencsesnek mondhatom magam!

szerintem ha nem birod irasd ki magad, eleted olyan idoszaka ez, ami soha tobbe nem fog visszajonni!

25 km

2009. nov. 30. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:

koraszülött babára számítottunk (nem voltam veszélyeztetett!) ezért 32 hetesen úgy döntöttem itthon maradok, hogy rendbe tudjam tenni a dolgokat és felkészüljek picurra :) itthon dolgozom, most is azért kukorékolok, mert eddig csináltam a papírmunkát, most már 40 hetes vagyok :)

T:)

2009. dec. 1. 01:21
 17/21 anonim ***** válasza:
én most 24+5 vagyok és semmi bajom. Ha nem rugdalna egész álló nap akkor észre se venném hogy terhes vagyok. A hasam sem olyan nagy még hogy zavarjon. Én jelenleg úgy gondolom, hogy a 33. hétig dolgozom. (január végéig) március közepére várom, még igy is otthon leszek másfél hónapot. Szerintem bőven elég az!
2009. dec. 1. 08:51
 18/21 anonim ***** válasza:

28 hetes vagyok es meg mindig dolgozom. Nagyon jol erzem magam, semmi gondom nincsen. 36-dik hetig szeretnek dolgozni. Kocsival jarok es irodai munkat vegzek tehat nem megerolteto fizikai munkat.

Mindenkinek boldog babavarast!

2009. dec. 1. 09:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Én mától vagyok táppénzen. 10+4 hetes vagyok. Kicsit korainak tűnhet, de mivel reggel 6-tól dolgozom és busszal járok, így minden nap 4:15-kor kellett kelnem. Ez a mostani álomkórommal együtt nem gazán kivitelezhető. Júniusra várjuk a kicsit, ha elmúlik ez a folyamatos alvásigény, akkor január, februárban még fogok dolgozni, de utána már biztosan nem.

Egyébként irodai munkát végzek, de rengeteget kell lépcsőznöm és ólom- és egyéb szennyezőanyagok között lennem, szóval inkább itthon maradok egyelőre.

2009. dec. 1. 10:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek gyönyörű babavárást, és babázást:)
2009. dec. 1. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!