Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesek voltatok, amikor...

Hány hetesek voltatok, amikor abbahagytátok a munkát?

Figyelt kérdés
Én 25 hetes vagyok, és már nagyon nehezen bírom:(De végig szeretnék dolgozni, legalábbis kb a 38.hétig.
2009. nov. 30. 19:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
uhh!Hát akkor kitartást:)én csak a 22.hétig dolgozom és alig várom hogy leteljen ez az idő!bár én vendéglátásban vagyok!munkafüggő is!17 hetes km:)
2009. nov. 30. 19:57
 2/21 anonim ***** válasza:

31+1 napos koromig, a mai az első munkamentes napom :D

én nem mernék a 38. hétig dolgozni, mert én már most félek, nehogy időnap előtt jojjon a baba. Mi van, ha 36 hetesen, vagy 37 hetesen indul be a szülés? A munkából fognak elvinni a szülészetre?

Végre orülok, hogy van egy kis időm magamra. Eddig, ha dolgoztam, szaladt otthon a ház. Most rend van, délig alszok, a páromnak is tudok segíteni, és kezdem átrendezni a házat a picúr érkezésére

2009. nov. 30. 20:00
 3/21 anonim ***** válasza:
7 hetes terhesen. Kórházba kerültem vérzés miatt, az orvos onnan már nem engedett vissza dolgozni (rendőr).
2009. nov. 30. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:

én egy cipőboltban dolgoztam úgy a 7.hónap közepéig.pontos hetet nem tudok mondani :-)

de a végén már nagyon feleslegesnek éreztem magam,mert se hajolni,se nyújtózni,se pakolni nem tudtam

2009. nov. 30. 20:01
 5/21 A kérdező kommentje:

Igazából én nem attól félek, hogy idő előtt szülni fogok, hanem ettől a járványtól.Minden nap busszal megyek a munkahelyre, és így a hét első felébe nagyon nagy tömeg van a buszon.Talán ez lelkileg jobban megvisel, mint a testi nehézségek.Amúgy kényelmes, irodai munkám van, szóval nem megerőltető, csak már valahogy nekem nehéz:)

De összeszorítom a fogamat, és arra gondolok, hamarosan jön a jól megérdemelt "pihenés",és egész nap babázhatok:)

2009. nov. 30. 20:11
 6/21 anonim ***** válasza:
34. hétig dolgoztam, jó volt, irodai munka és kocsival jártam dolgozni.
2009. nov. 30. 20:18
 7/21 anonim ***** válasza:
második vagyok. Én is irodában dolgoztam, de jártam terepre is. Viszont minden második hétvégén dolgoznom kellett és este 6 előtt nem kerültem haza. Nekem elegem volt a munkából
2009. nov. 30. 20:24
 8/21 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok táppénzen, de már csak itthon dolgozom, és be-bejárogatok az irodába. De ké thét múlva már ezt sem fogom csinálni. Szerintem elég volt. Egyébként már rossz ülni, álldogálni, lassan be kell vásárolni a gyereknek, jön a KArácsony, szóval most már itt az ideje másra koncentrálni.

Írtad, hogy majd utána jön a jól megérdemelt pihenés és babázás. Hát babázás lesz, de nem nevezném pihenésnek. Azért szülés előtt kellene erre is kis időt fordítani erre, mert utána hosszú időre jön a 24 órás szolgálat és nincs közte pihenőnap.

(29 hetes mami)

2009. nov. 30. 20:25
 9/21 anonim ***** válasza:
5 hetes voltam a masodik babammal, amikor elmentem nogyogyaszhoz, es mivel korhazban, intenziv osztalyon dolgoztam noverkent, azonnal tappenzre kellett mennem, mar aznap sem engedett be ejszakara dolgozni.
2009. nov. 30. 20:34
 10/21 anonim ***** válasza:
5. hétig. Mikor megtudtam, rögtön eljöttem táppénzre. Légiutas-kísérőként dolgozom, úgyhogy ez az orvosnál sem volt kérdés, hogy kiírjon. Meg aztán sajnos 5hetes+5 naposan (4 nappal a munka befejezése után) véreztem is, de minden rendbejött, és az eredmény, már 15 hónapos :)
2009. nov. 30. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!