Ki itta terhesen a kävét? Igaz, hogy kisebb sulyal születik a baba ha napi szinten kävézol? 19 hkm
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 18:21
1/12 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél kávéztam, és a lányaim teljesen normális súllyal születtek. a nagyobb 3240gr, a kisebb 3380gr-al.
2/12 anonim válasza:
Én ittam minden reggel, így is nagyon alacsony volt a vérnyomásom. Három gyerekem van, 3 és 3,7 kiló között születtek. Én úgy tudom, napi egynek még nincs rossz hatása, de erről is biztos megoszlanak a vélemények.
3/12 anonim válasza:
én kötelezően napi 3-at ittam a vérnyomásom miatt.3350g lett,ha picit nagyobb nem tudom megszülni
4/12 anonim válasza:
Mind két terhességem alatt reggel ittam 1 kávét.
A lányom 3450 grammal (54 cm) született, a fiam 4110 grammal (57 cm).
Nálam ez az állítás nem jött be! :)
5/12 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy ha nem magas a vérnyomás, napi 2 gyengébb mehet. Én napi 2 3in1-et fogyasztottam. 3 kg lett a gyerek, én viszont csak 40 vasággyal, szóval arányaiban nem kicsi.
6/12 anonim válasza:
Napi 2 kávé teljesen ártalmatlan amíg a vérnyomásod javarészt 135/85 alatt van.
7/12 anonim válasza:
Mindennap kávéztam 2× 3×. 3580-nal született a babám.
8/12 anonim válasza:
Én is minden nap kávézok, reggel egy lightos tejeskávé, és néha délben is. (Igazából egy espresszó felét iszom kb 1 deci tejjel.
9/12 anonim válasza:
Én is végig kávéztam napi 2-3 at ittam persze tejes kávéként,3450gr és 4200gr al születtek a lányaim
10/12 anonim válasza:
Napi 2 tejeskávét ittam. Lányom: 3200 gr, fiam: 3480 gr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!