Szerintetek igaz az ha a kisbaba fürgébb a hasban akkor az kisläny a lustibbak meg kisfiúk? Tapasztalatokat kérek.19 hkm
Első babám nagyon nyugis volt bent, kint enyhén szólva kevésbé az, kislány. Második babám nagyon mozgékony volt bent, egyik doki meg is jegyezte viccesen, hogy lehet hiperaktív lesz. Kint meg mintababa, nagyon nyugis, kiegyensúlyozott. Ja, és szintén kislány.
Egyébként szerintem nincs összefüggés. Vannak eleven lányok, és nyugis fiúk is, és fordítva.
Cáfolom,mert a fiam egész nap szinte alig állt le a pocakomban,hajnali 1-2-ig.Reggel 5-kor már ébresztett,végig így volt,még a 40. héten is.Nem lassult,nem lustult.Magzatmozgás számlálásra egyáltalán nem volt szükség,mert egy nap kb. 10 percig volt nyugton.Jól meg voltam gyötörve a végére,az tuti,szülés előtt 2 hónappal már alig aludtam tőle kb.5 órát éjjel,2 -3 héttel előtte meg csak 2-3 órákat,mert nagyon fájt a mocorgás!
Kint is egy kis pörgönc,egyetlen perc nyugta sincs,sokáig fent van (10-11-ig),korán kel(7 körül),keveset alszik (nap közben van,hogy már egyáltalán nem alszik).Most 2,5 éves.
Most a 31. héten vagyok szintén fiúcskával,ő érezhetően kevesebbet mozog,jóval nyugisabb.Kicsit reménykedem,hogy ilyen is marad,mert 2 ennyire pörgőssel nem tudom mihez kezdek majd :)
Szia!
nekem fiam lesz és egész nap mocorog folyamatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!