Van különbség a Magnerot és a Magnesii citrici között?
22 hetes vagyok, sokat feszül a hasam. Az orvosom a Magnerotot mondta, most abból szedek napi 4-et, de így is feszül, estére meg még rosszabb.
Olvastam több embertől is, hogy több készítményt próbált ki mire jó lett valamelyik.
És hogy jobb szedni elosztva a napi négyet vagy esetleg kettesével?
Köszönöm a segítséget!
Nálam is ez volt, aztán több napi kutatás után úgy döntöttem, h lecserélem citriciire, mert állítólag jobb a felszívódása. Most ott tartok, h 2000-ről napi 1 MC-re le tudtam vinni az adagot B6 vitaminnal párosulva. (2 hete még szigorú ágynyugalom volt WC és zuhanyzás kivételével)
Lehet, h a hatékonyságuk egyénenként változik, sztem érdemes kipróbálni. 10 szem van egy dobozban, nem nagy anyagi ráfordítás.
Ahogy az első írja, van akinek ez válik be, van akinek az. Én Magnesii citricit szedtem végig, és alig görcsöltem.
Mivel 10 szem 500 mg-os tabletta 310 Ft, érdemes kipróbálni, mert nagyot nem veszthetsz rajta :) Ha jó neked, írasd fel a nőgyógyásszal vagy a háziorvossal, úgy csak 130 Ft és 3 havit fel tudnak írni egyszerre.
Köszönöm, ki fogom próbálni! Délután hozatok is a párommal.
Kedves utolsó! Én szét szoktam rágni, bár szerintem borzasztó íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!