Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mintha valami mozogna a...

Mintha valami mozogna a hasamban! Szerintetek? Volt már ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
Másodikán egy nap késéssel volt menstruációm! Az előtte lévő hónapban nagyon kevés vérzésem volt egy napig volt nagyobb mennyiség azután 3 napig csak pecsételős! Párommal nem védekezünk és mintha mozogna valami a hasamban és nem úgy mikor bélgázok meg nem is ott hanem a petefészkem mellett! Mi lehet ha nem baba? Volt már ilyen valakinek? És a beképzeled meg menj pszichológushoz kommentekkel kíméljetek! Ja tesztet is csináltam az előző mensim után mikor olyan kevés volt és - lett! De nagyon fáradékony voltam az elmúlt 2 hétben de már elmúlt! A mellem is viszket de nem tudom lehet csak ki van száradva!
2014. jan. 8. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És kértem időpontot nőgyógyászhoz is de mivel pont aznap jött meg nem tudtam elmenni! de kérek még egyet mert még ha nem is vagyok terhes akkor sem normális a mensim! A miómának lehetnek még hasonló tünetei de erre gondolni sem akarok!
2014. jan. 8. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:

500 Ft egy teszt. Most ugye csak viccelsz?

(egyébként nekem volt hasonlóm, de akkor magnézium hiányom volt)

2014. jan. 8. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Komolyra fordítva a szót nekem volt ilyesmi érzésem a terhességeim után amikor tuti nem voltam terhes. Szerintem izomrángás, legalább is én erre gyanakodtam.
2014. jan. 8. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!