Mintha valami mozogna a hasamban! Szerintetek? Volt már ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Másodikán egy nap késéssel volt menstruációm! Az előtte lévő hónapban nagyon kevés vérzésem volt egy napig volt nagyobb mennyiség azután 3 napig csak pecsételős! Párommal nem védekezünk és mintha mozogna valami a hasamban és nem úgy mikor bélgázok meg nem is ott hanem a petefészkem mellett! Mi lehet ha nem baba? Volt már ilyen valakinek? És a beképzeled meg menj pszichológushoz kommentekkel kíméljetek! Ja tesztet is csináltam az előző mensim után mikor olyan kevés volt és - lett! De nagyon fáradékony voltam az elmúlt 2 hétben de már elmúlt! A mellem is viszket de nem tudom lehet csak ki van száradva!2014. jan. 8. 10:17
1/13 anonim válasza:
Ha baba lenne, akkor már 4 mensesnek ki kellett volna maradnia!
Lehetsz férges is...
2/13 anonim válasza:
Ha ez a második fura menstruációd csak, akkor biztos, hogy nem baba van a dologban, legalábbis az ő mozgását még biztos, hogy nem érezheted. Legkorábban az aktus után 12-13 héttel van érezhető magzatmozgás, tehát a 14-15. hét körül, első terhességnél még később. Ez már legalább 3-4 vérzéskimaradásos hónapot jelent. De ha megnyugtat, csinálj tesztet! Drukkolok, hogy sikerüljön a baba amúgy!
3/13 anonim válasza:
Pedig ezt tudnám ajánlani: " a beképzeled meg menj pszichológushoz kommentekkel kíméljetek!"
Most komolyan! Ha terhes lennél nem gondolod, hogy ilyen korán még nem érezhetnéd a "mozgást"?
+ menstruálsz
+ negatîv a teszted
Innentől nekem bebeszélès gyanùs!
4/13 A kérdező kommentje:
Van már egy fiam :D két és fél éves! :D Nem hiszem hogy féreg lenne akkor fogynom kéne nem? Fogalmam sincs mi ez de arra hasonlít mikor megmozdult a pocakomban a fiam! Amúgy az utolsó mensim is csak 3 napig tartott de normál vérzéssel!
2014. jan. 8. 10:29
5/13 anonim válasza:
Vegyél ma egy tesztet, ha már mozog a baba, kimutatja. Amúgy normál mennyiségű, de rövidebb ideig tartó menzesznèl szinte kizárt a terhesség.
6/13 anonim válasza:
Én szülés után éreztem még hosszú hónapokig "fantommozgásokat" a méhem környékén, teljesen olyan volt, mikor még bennem volt a lányom, pedig már megszültem.
Akkor én is terhes voltam?
Ennek már 1 éve, fura, hogy még azóta se szültem meg :))))
Csak bebeszéled magadnak, valószínűleg a beled mozgását érzed.
7/13 A kérdező kommentje:
Tudom én is biztos ezt írnám ha nem én érezném de biztos vagyok benne hogy nem bélmozgás nem tudom mi lehet, ezért kértem ha valakinek volt hasonló írja meg hogy mi volt az!!! Nem vagyok egy hipochonder nem veszem havonta zsákszámra a teszteket meg ilyenek! azért sem vettem a múlt hónap óta mert én sem gondolom hogy terhes vagyok de már nem tudom mire gondoljak ha nem ez az oka akkor mi?
2014. jan. 8. 10:45
8/13 anonim válasza:
Kénytelen leszel elmenni egy ultrahangra, mert így senki nem fogja tudni megmondani, mi van odabent.
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sokára adnak uh-ra időpontot! Ezért gondoltam írok ide hátha másnak is volt hasonló!
2014. jan. 8. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!