Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14hetes vagyok! Femibion 400...

14hetes vagyok! Femibion 400 at kell már szednem! Ti azt hogy szeditek? 1kapszulát-egy gyógyszert egy nap? Mert ez 60 szemes, és azt mondták 2hónapig elég! De igy nem elég.

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is azt tapasztaltam a gyógyszertárban, hogy nem ismerik ezt a vitamint. Természetesen párban kell szedni. A tabletta a vitamin, a zselékapszulában a hasznos olajok vannak.

Bár nekem a védőnő mondta, hogy 2 naponta is szedhetném, ez már rajtad múlik, hogy mennyi zöldséget, gyümölcsöt fogyasztasz, én spec nem sokat.

2009. nov. 30. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

2 féle "kapszula" van mind a kettőt be kell venni ez ugyanúgy 1 havi adag. A zselésben van folsav a másikban nem tudom mi. A lényeg hogy 2 szem van egy napra. Hívd fel a dokidat és Ő elmagyarázza. Ezt a vitamint itt még tényleg nem ismerik.

2009. nov. 30. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! én is 14 hetes vagyok! és nekem azt mondták elég 2naponta beszedni a kapszulát és a bogyót. a kapszulában van a DHA a bogyóban a folsav mint a 800-nál is. de ha mellé eszel rendszeresen zöldséget, gyümölcsöt, akkor tuti nem lesz baj. gondolj bele, anyáink sem szedtek még ilyen vitaminokat mégis a legtöbb baba egészséges lett!

boldog babavárást!

2009. nov. 30. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Akkor megnyugodtam,hogy jól szedem!!És most jöttem rá,hogy milyen ku...va drága!:-)
2009. nov. 30. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Drága! Ha akciós, akkor tudod megvenni kb. 4600 Ft-ért, egyébként 5500 Ft. A Gyöngy Patikákban szokott akciós lenni, nézd meg a honlapjukat időnként.

Az egyik válaszolónak írnám, hogy én 1974-ben születtem és már az én anyukám is szedett folsavat és injekcióban kapott vitamint is. De már több helyen olvastam, hogy az emberek nagy része úgy véli, hogy új dolog ez a vitamin szedés, pedig nem annyira.

2009. nov. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!